Ewa L. pisze:Cześć Maniu !

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Cześć Maniu !
PixieDixie pisze:Miłej niedzieli dziewczyny!
MalgWroclaw pisze:Mi się też nie chce
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:PixieDixie pisze:Jak tam Maniu sie miewasz? Pogoda Ci doskwiera?
Spaaaaaaaać miiiiiiii sięęęęęęęęę chceeeeeeeeeeeeeeeee
a co innego koty mogą robić, jeszcze przy takiej paskudnej pogodzie
Mogłyby się bawić, ale im się nie chce
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:PixieDixie pisze:Jak tam Maniu sie miewasz? Pogoda Ci doskwiera?
Spaaaaaaaać miiiiiiii sięęęęęęęęę chceeeeeeeeeeeeeeeee
a co innego koty mogą robić, jeszcze przy takiej paskudnej pogodzie
Mogłyby się bawić, ale im się nie chce
dużym to tylko spać
MB&Ofelia pisze:Mania. Co u cię?
Ja się domagam mizianek i mniamuśności za to że mię Duża znowuż zostawiła na długo ino z Małą Ciorną i kićsiterem. Ale troszku muszę się podąsać, coby se nie myślała.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Mania. Amciaj rypcie, są mniamuśne i Duża mówi że zdrowne. Mam nadzieję że zaniedługo będzie u nas rypcia. Aż mię ślinka kapie z pysia![]()
Książniczka Ofelja smakoszka
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Mania. Amciaj rypcie, są mniamuśne i Duża mówi że zdrowne. Mam nadzieję że zaniedługo będzie u nas rypcia. Aż mię ślinka kapie z pysia![]()
Duża mówi, że jutro mnie pogłodzi, bo chcą mi wetki ukraść krefkem. Ale potem dostanę coś dobrego. Czego zażądać?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Mania. Amciaj rypcie, są mniamuśne i Duża mówi że zdrowne. Mam nadzieję że zaniedługo będzie u nas rypcia. Aż mię ślinka kapie z pysia![]()
Duża mówi, że jutro mnie pogłodzi, bo chcą mi wetki ukraść krefkem. Ale potem dostanę coś dobrego. Czego zażądać?
to co możesz i co ci smakuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości