Bytomskie Łobuzy cz. 10 - wspomnienie Kitusi i Maciusia s.92

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 07, 2017 21:17 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Tak bardzo Cię kocham Kitusiu

To jakis film o kocich swietach??? :D
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Sob sty 07, 2017 21:33 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Tak bardzo Cię kocham Kitusiu

PixieDixie pisze:To jakis film o kocich swietach??? :D

Hej noo :D przeciez pisalam o tym filmir w samych zachwytach i polecalam wszystkim :mrgreen: zobacz koniecznie! Nie czekaj ani chwili :) i poslij meza po przysmak swietokrzyski do nocnego ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob sty 07, 2017 22:21 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Tak bardzo Cię kocham Kitusiu

PixieDixie pisze:To jakis film o kocich swietach??? :D

Można tak to nazwać. Film lekki i przyjemny a koci aktorzy rewelacyjni.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Nie sty 08, 2017 13:22 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Tak bardzo Cię kocham Kitusiu

Klaudia te kacze skorki co przywiozłam
Dzis wypatrzylam w meduzie w TG w tesco

PixieDixie

Post » Nie sty 08, 2017 13:25 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Tak bardzo Cię kocham Kitusiu

PixieDixie pisze:Klaudia te kacze skorki co przywiozłam
Dzis wypatrzylam w meduzie w TG w tesco

Dziekuje za info :) niestety juz nie mam dla kogo ich kupic ;( hitem byly dla Kitusi. Sama zjadla cale opakowanie.

klaudiafj

Post » Nie sty 08, 2017 14:10 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Tak bardzo Cię kocham Kitusiu

;(

PixieDixie

Post » Nie sty 08, 2017 15:55 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Tak bardzo Cię kocham Kitusiu

Gosiagosia pisze:Ja biorę z niego przykład.
Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie sty 08, 2017 16:28 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Tak bardzo Cię kocham Kitusiu

Poszlam dzisiaj na dluuugi spacer po Bytomiu. Zanim wyszlam wypilam caly sok z kiszonej kapusty. Chyba nie musze pisac jaki to byl fatalny pomysl :ryk:

Ale jestem wsciekla :evil: na koniec spaceru w dzielnicy domkow finskich jednorodzinnych na ulicy Odrzanskiej zauwazylam w podworku - nie wiem jak to sie nazywa - takie klatki male z krolikami!
Te kroliki byly na otwartym mrozie w malych klatach jeden na drugim zwiniete w klebek. Kazdy osobno, ze ze razem sje grzaly.
A wiadomo ze nie sa do ozdoby tylko do zezarcia :evil:
Co dzien temp siegaja minus -30 stopni.
To okrucieństwo!
Wrocilam sie i zrobilam zdjecia tych biednych krolikow i domu i mam zamiar jeszcze dzis zglosic to do bytomskiego oddzialu TOZu.
Mam nadzieje ze cos w tej sprawie zrobia bo na ich fb czytalam ze angazuja sie w krolicze sprawy.
Nie moge teraz zyc z tym widokiem przed oczami ;(
Nie pokaze zdj bo mam je w aparacie.
Jestem pewna ze jeszcze tymi krolikami handluja ze sa tak na widoku.
To takie okrutne :(

klaudiafj

Post » Nie sty 08, 2017 17:30 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Tak bardzo Cię kocham Kitusiu

Klaudio mnie okrucieństwo i bezmyślność ludzi osłabia, nie mogę po czymś takim dojść do siebie. Serce się rozdziera czytając na FB o wyrzuconych zwierzaczkach np malej suni z 6 tygodniowymi maluchami. Dziś pojechaliśmy jak zwykle nakarmić koty i ptaki, wstąpiłam do Kakadu po ziarno dla ptaków bo nie kupiłam na bazarku - skleroza mnie dopadła :( ale nie o sklerozie chciałam napisać :mrgreen: Do sklepu przyszedł młody człowiek co kupił 5 tygodniowego buldożka za całe 1600 zeta od hodowcy - tak się nazwali. Jaki z prawdziwego zdarzenia hodowca sprzedaje takie maluchy przecież one jeszcze muszą być przy mamie. Ty piszesz o króliczkach na pokarm a tu @ sprzedają w taki mróz maleńkie pieski. Ja bym ich z gołą d... do drzewa przyczepiła.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie sty 08, 2017 19:04 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Tak bardzo Cię kocham Kitusiu

Nie mogę tego zgłosić do Tozu, bo nie znalazłam nr domu :/ Myślałam, że dojdę do tego po Naukach Jazdy konnej. Taki baner mieli na podwórku u siebie. Do tego dom i miejsce, gdzie były króliki jest chronione przez prywatną firmę ochroniarską. Wchodząc na fb jazdy konnej przeczytałam, że ludzie są bardzo zadowoleni i oprócz nauki jazdy konnej mają też minizoo. I ponoć to minizoo to duża atrakcja. To może te króliki są z tego minizoo... Oby! Chociaż te komórki wyglądają na takie jak na wsi były, żeby szybko można było królika wyciągnąć i go zabić :/ Musiałabym iść teraz zobaczyć czy te króliki są czymś przykryte, ale to jest za daleko :/ Jeszcze się postaram poszukać adresu domu.
Gosiu nóż się w kieszeni otwiera, co za idioci :(

Przynoszę Wam widoczek zimowy:
Obrazek

edit. WAŻNE:
Moli25 pisze:POTRZEBNA POMOC FINANSOWA DLA INECZKI!
Kochani wierze ze uda nam się wspólnymi siłami wesprzeć Marysie w leczeniu Inki.

Inka od dwóch dni ma problemy z oddawaniem moczu.
Wczoraj i dziś były zastrzyki, nie pomogło, były wizyty u weterynarza, nie pomogły. Inka mimo prób nie załatwi się, nie ma apetytu.

dziś wylądowała na pomocy całodobowej.
ma WSZYWANY CEWNIK, zrobione RTG I USG.

Pomóżmy Marii.

Każda złotówka jest cenna,
Proszę o wsparcie.
każdą wpłatę będę potwierdzała

46 1460 1181 2025 5462 1969 0002
Marta Kizym

ja zaczynam

Moli 25 - 50 zł

klaudiafj

Post » Pon sty 09, 2017 9:00 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Tak bardzo Cię kocham Kitusiu

Dzień dobry :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon sty 09, 2017 23:16 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Tak bardzo Cię kocham Kitusiu

Cześć Łobuziaki :lol: uśmiałam sie z soku z kapusty.
Ja ostatnio z beczki z 0,5 kg zjadłam tak mi smakowała :lol: patrzyli na mnie i pytając ze ja w ciąży, ale mi to przecież nie grozi to ich wyśmiałam i jadłam m dalej. W koncu to źródło witaminy C!
Wszyscy chodzi na około, a my nie :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto sty 10, 2017 0:05 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Tak bardzo Cię kocham Kitusiu

Moja mama tak kapustę zajada . twierdzi , ze sobie potas uzupełnia :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto sty 10, 2017 0:10 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Tak bardzo Cię kocham Kitusiu

Ja nie wiem co sobie uzupelniam ale juz na sama myśl o kapuscie kiszonej slina mi kapie ;) najbardziej na sok :D

klaudiafj

Post » Wto sty 10, 2017 0:21 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - Tak bardzo Cię kocham Kitusiu

No dokładnie . Panie w sklepie wie , jak mi nałozyć . :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]