Bytomskie Łobuzy cz. 9 - Walczymy!zdj str 96-100

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob paź 01, 2016 20:10 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

klaudiafj pisze:MaryLux :1luvu:
Patrzcie <3 https://www.instagram.com/p/BK-1IpFjGNt/

Az mi oczy zaszły łzami ze szczescia!!
Miłość kota do człowieka jest tak czysta :love: <3
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob paź 01, 2016 20:24 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Moja Marysia tak samo sie do mnie tuli. Jakby mogla to by mo nie schodzila z kolan :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob paź 01, 2016 20:30 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Każdy kot jest inny u mnie największy przytulas to Hugo, Migotka czasami lubi wejść na kolana i poprzytulać a Pusia juz coraz częściej daje się głaskać i mruczy jak motorek.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob paź 01, 2016 23:56 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Hej chcialams ie zameldować między praca a łóżkiem. Między lozkiem a praca ciężej znaleźć czas jak się na 1,5-2 godziny wcześniej wstaje, koty trzeba nakarmić i wyglądać, samemu coś zjeść i ewentualnie zAdbać o dom ;)

Jutro w koncu kino i kolacja na mieście :)

Pytanie brzmi czemu twój kierowca niechcialby jechać do Warszawy? Ma wolne i chce odpocząć, kasa, przejadla mu się Warszawa?

Dużo kciuków dla kitusi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: i glaski dla pozostałych panienek :201461 :201461 : :201461 :201461 :201461 :201461

AleksandraZebrowata

Od: Czw cze 30, 2016 23:17

Post » Nie paź 02, 2016 10:07 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Świeże pozdrowienia z Warszawy właśnie.
Klaudia, ja też się cieszę, ze mogłam Cię poznać. :ok:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Nie paź 02, 2016 10:28 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Hej :)
Nigdzie nie pojechalam.
Aleksandro do Warszawy mamy praeie 4hnw jedna strone. Ostatnio sama myslalam ze zniose jajo szczegolnie jak wracalismy. Wiec sie nie dziwie m. ze do dosyc tej jazdy.
Ale oprocz tego to powod naszego nie pojechania nigdzie jest taki ze m ma duzur i musi byc blisko komp w razie awarii. I taki dyzur ma prawie co weekend. Moze za tyd nie bedzie dyzuru.
Ja od poniedzialku zaczynam prace w moim studio. Przez to wszystko co ostatnio sie dzialo studio stoi jiz drugi miesiac i tylko m. tam zaglada czy jeszcze wszystko stoi. Na wtorek jestem umowiona z przyjaciolka, ktora przyjedzie z psem - i tak o to pies jest moim pierwszym klientem :)

klaudiafj

Post » Nie paź 02, 2016 16:53 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie paź 02, 2016 19:34 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Dziekuje Ewus i Marys :*****

Kurcze wlasnie leze w wannie u Kitusia chciala mi wskoczyc na wanne i biedna spadla :strach: i boje sie ze cos jej sie stalo, czy nie polamala lapki albo jej cos nie peklo. Ona pierwszy raz wskoczyla mi na wanne od tugodni i nie wyszlo ;( teraz lezy ;( a dopiero mialam pisac, ze od dzis wydaje nam sie ze ona czasem juz leciutko na ta lapke naciska, np staje na moment delikatnie a jezeli by to sie potwierdzilo to bylby wielki postep. A tu taki pech ;( biedna, tak mi jej zal ;(

Mialo byc wesolo, a przez ten incydent nie bedzie w tym co chcialam napisac. Poszlismy dzis z braku laku na zwiedzanie Bytomia - weszlismy na walace sie podworka, ktore wygladaja jak Warszawa po wojnie i bylismy tez w fajnych miejscach, piekne kamienice ogolnie super! Mnostwo stylowych ludzi na ulicach, hipsterow, brodaczy, biznesmanow i slicznych dziewczyn.
Siedzielismy na lawce pod starym kasztanem przed Opera Slaska na petli tramwajowej i ogladalismy ludzi. Co chwila jak z wielka sila spadaly z drzewa kasztany. Wyobrazcie sobie, ze zaden kasztan sie nie uchowal ;) ktokolwiek szedl a zauwazyl takiegl kasztana to go podbosil z chodnika - czy to byl mlody chlopak, czy mloda dziewczyna, stara babcia, i gruba pani i facet w stednim wieku. Siedzielismy i patrzelismy, kiedy i gdzie spadnie kolejny kasztan i kto go zgarnie z podlogi - taka zabawa :ryk: bylo jak w ksiazce :ryk:
Idac w strone rynku w bramie zobaczylam grupke malych dzieci. Robilam im zdjecia, zdazylam dwa i jakis 8latek zaczal do mnie biec i krzyczec - czemu robisz zdjecia? Czemu robisz zdjecia? - szybko zwialam - ale wrazliwe te dzieci ;) a moze on chcial zdjecia a nie ze mnie ochrzanial...
Potem na rynku zjedlismy pizze i poszlismy dalej platac sie po uliczkach. I co ja znalazlam :ryk: NORMALNIE BEBOK - on istnieje :ryk:
Obrazek
Nie wiem czy wiecie co to slaski Bebok :ryk: :mrgreen:

klaudiafj

Post » Nie paź 02, 2016 19:38 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Kitusiu, dlaczego tak straszysz ciocie?

A co to bebok?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie paź 02, 2016 20:17 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Bebok mówisz?
To pewnie ten kudłaty jegomość na zdjęciu powyżej.?

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Nie paź 02, 2016 20:26 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Straszydło, którym się straszy dzieci żeby były grzeczne? :mrgreen:
Za łapulkę Kitusi :ok:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Nie paź 02, 2016 20:33 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Bebok to śląskie dni z grami fabularnymi i planszowymi taki dwudniowy konwent dla fanów fantastyki.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie paź 02, 2016 20:33 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Moze jakis stołeczek jej podstaw . Niech tam wskakuje .
fajny Bebok :mrgreen:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie paź 02, 2016 20:37 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Tak, waanka zdagla i i Liliana :p. Bebok to straszydlo ktore porywalo dzieci, ale szczerze to nawet ja tego nie wiedzialam, ze porywal dzieci ;) ja nie bylam wychowywana na Slazaczke. Nie umialam dlugo mowic po slasku, mama uczyla mnie mowic po polsku mimo ze pol mojej rodziny godalo i zawsze sie z nas smiali ze my po polsku mowimy ;) na slasku wiadomo bylo ze istnieje taki bebok, ale jak on wyglada to nikt nie wiedzial. Domyslano sie, ze jest maly, smierdzacy i paskudny ;) dzieci mowily do siebie albo rodzice dzieci - ty beboku - jak dziecko bylo niegrzeczne czy brudne, ze jest bebok taki brudny ;p śmieszne slowo :)

Kitusia mnie zaskoczyla z tym skokiem, myslalam ze juz nigdy nie skoczy. A nie dosc ze spadla to jeszcze wpadla do miski z woda ;( ona teraz noce spedza w lazience wiec tam jej dalam jedzonko, a teraz jeszcze by przez to noge zlamala :/

klaudiafj

[poprzednia][następna]