morelowa pisze:A one, te kotki , sie widują? Poznały się? Czy tylko pozdrowienia im nawzajem przekazujecie ?
Nie, nie znają się, tylko swoje zapachy znają.
jozefina1970 pisze:A może wiesz, niepełnosprawny intelektualnie? Do jakiej pracy go przysłali?
Do fizycznej, na niepełnosprawnego nie wyglądał, ale skoro ktoś przez całe życie nie wpadł na pomysł, że czytanie i pisanie ułatwi mu egzystencję to można podejrzewać wszystko, faktycznie.
Hańka pisze: Co u Was słychać?
A wszystko wporzo tylko "jakoś tak" ekonomicznie niepewnie... no ale dobra, nie psujmy sobie humorów (wczoraj po południu dostałam taki telefoniczny opier... od jednego gościa z pracy, że do dziś w to nie wierzę, więc się wygadam na przyjemnie i wesoło).
Ja wiem, że obecnie robienie planów to jest ryzykowna zabawa, ale w związku z tym, że wyścigów będzie mniej w przyszłym roku, to wymyślam sobie wyzwania rowerowe.
Na przykład, i to wyzwanie mnie najbardziej rajcuje: wyjść z domu w piątek, pojechać do Burgos na raty po Jakubowym Szlaku i wrócić w niedzielę pociągiem. 230 km. Spać w pensjonatach, jechać z plecakiem tylko bo sakwy to nie dla mnie. Wieczór prać ubranie, na rano mieć suche.
Możliwości takich przygód są ograniczone bo tylko w nielicznych pociągach można jechać z rowerem bez konieczności pakowania go do walizki, ale do Burgos akurat można.
I takich sobie muszę wymyślić dużo bo poprawia mi to humor. Oraz motywuje do trenowania.
A na razie leje.
Książek stos. Czytam "Genialną przyjaciółkę", wciąga, drugą cześć czytam, jest 4. Ale po tej przeniosę się do Basków na chwilę

Dziękuję Józefino po raz kolejny. Że też nikt mi tego wcześniej nie pokazał.
Aaaa, jeszcze jednego instagrama mam, związanego z kanałem:
https://www.instagram.com/na.dwoch.kolkach.punto.es/Tu widoczki są, rower, a czasem ja.
Dobra, kawkę wypiję i wezmę się za odgruzowanie kuchni. Ostatnio w weekendy robię sobie kolacje z winem i serami (Wędrówki Julie za mocno weszły) a czasem i ze świecami i do tego uporządkowana kuchnia jest niezbędna. Taka romantyczna kolacja w pojedynkę, z książką