Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon sie 10, 2015 15:16 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Chililuna pisze:Witam Gosiu i cala reszte forumowiczow i ich wlascicieli ( kotki), wlasnie zauwazylam, ze mozna kliknac Gosiu na Twoj banerek w podpisie i sie teleportowac tutaj do Waszego watku. Przeczytalam juz ponad 30 stron. Twoje koty sa piekne, zreszta, ktore nie sa? Wszystkie piekne. Nawet te, ktore pieknosci nie maja, na pewno maja piekne mysli :D
Troche Wam zazdroszcze tych upalow, bo u nas bylo ok 10 goracych dni w lipcu, a teraz tylko prazy slonce troche rano i od czasu do czasu wyjdzie, a tak to typowa angielska pogoda, chmury, wiatr, z tym, ze ciagle okolo 22-25 stopni.
Co do dzialki, to zamierzam zlozyc podanie o dzialke tutaj, choc sa duzo mniejsze, niz te w PL i nie mozna na nich budowac solidnych domkow, tylko szopki, zgodne z wymiarami , ktore narzuca council. Sprobuje, wlasne warzywa to swietna sprawa no i latem mozna sie gdzies ochlodzic i na prawie golasa polatac :D
Pozdrawiam Twoje kociambry Gosiu i do napisania.

Bardzo się cieszę, że trafiłaś na mój wątek, nawet myślałam o wysłaniu zaproszenia. Nie zazdrość nam upałów one są nie do niesienia ( szczególnie w Warszawie, bo jest duchota straszna) Na działce najczęściej bywam weekendowo. Ja też nie mam wielkiego domku ale za to wszystkie wygody są.
Pozdrawiam gorąco.
Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon sie 10, 2015 15:48 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

U nas robi sie juz cieplo, ale prognozy ciagle 21-25 stopni. Tylko tak jakis parno jest I duszno. A jak kotki znosza te temperatury ?

Chililuna

Od: Pon sie 03, 2015 18:48

Post » Pon sie 10, 2015 16:40 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Chililuna pisze:U nas robi sie juz cieplo, ale prognozy ciagle 21-25 stopni. Tylko tak jakis parno jest I duszno. A jak kotki znosza te temperatury ?

Leżą jak długie i nawet bawić się nie chcą. Ale apetyt im dopisuje.
Ja lubię ciepło ale te 37 stopni to jednak za duże, chyba że nad morzem. :P

Gosiagosia

Post » Pon sie 10, 2015 19:27 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Takich temperatur nie widzialam odkad tu jestem chyba. Bylo okolo 30, ale nie az tyle. Kupilam w to lato wiatrak na takim dlugim stojaku i uzyty byl tylko 2 razy. Kotki tez duzo lezaly , i co dziwo - w najwiekszym sloncu .
Zastanawia mnie czy czarne koty czuja sie bardziej goraco w sloncu ? :lol:

Chililuna

Od: Pon sie 03, 2015 18:48

Post » Pon sie 10, 2015 19:34 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Chililuna pisze:Takich temperatur nie widzialam odkad tu jestem chyba. Bylo okolo 30, ale nie az tyle. Kupilam w to lato wiatrak na takim dlugim stojaku i uzyty byl tylko 2 razy. Kotki tez duzo lezaly , i co dziwo - w najwiekszym sloncu .
Zastanawia mnie czy czarne koty czuja sie bardziej goraco w sloncu ? :lol:

Nie wiem czy czarne bardziej ale chyba wszystkie koty lubią wylegiwać się na słońcu ale na takim żarze to nie.

Gosiagosia

Post » Wto sie 11, 2015 13:15 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto sie 11, 2015 16:52 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

u nas z tych upałów, zakazał dyrektor używania prądu :|
wiec restauracja stoi. Ludzie na urlopach,
szef kuchni mówi ze jak pracuje 40 lat tak nie widział takich cyrkowzz pradem
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto sie 11, 2015 19:00 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Moli25 pisze:u nas z tych upałów, zakazał dyrektor używania prądu :|

to masz wolne?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto sie 11, 2015 20:23 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

mir.ka pisze:

to masz wolne?

A u nas bez zmian, pracy dużo a pacjentów też :mrgreen:
Ale już od poniedziałku laba - leżę i odpoczywam. :piwa: :piwa: :piwa:

Gosiagosia

Post » Wto sie 11, 2015 20:29 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:

to masz wolne?

A u nas bez zmian, pracy dużo a pacjentów też :mrgreen:
Ale już od poniedziałku laba - leżę i odpoczywam. :piwa: :piwa: :piwa:

zasłużony urlop?
pecjentów to chyba więcej przy takich temperaturach?
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto sie 11, 2015 20:31 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

No właśnie ale niektórym upał nie przeszkadza :mrgreen: ,aż się im dziwię bo nie muszą przychodzić a jednak są.

Gosiagosia

Post » Wto sie 11, 2015 20:32 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Gosiagosia pisze:No właśnie ale niektórym upał nie przeszkadza :mrgreen: ,aż się im dziwię bo nie muszą przychodzić a jednak są.

8O 8O 8O 8O
Obrazek

mir.ka

Post » Wto sie 11, 2015 20:54 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:No właśnie ale niektórym upał nie przeszkadza :mrgreen: ,aż się im dziwię bo nie muszą przychodzić a jednak są.

8O 8O 8O 8O

No właśnie :roll: :roll: :roll:

Gosiagosia

Post » Śro sie 12, 2015 11:33 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Hej Gosia :piwa: Tak ten upal to juz przesadda ale wiem jedno nie będę juz narzekać na to ze jest za ciepło gdy termometr pokaze + 25 stopni :D

Martus u mnie tez prad byl wylaczony w pracy :ok:
Obrazek

sistersy25

Od: Wto paź 28, 2014 22:03

Post » Śro sie 12, 2015 15:23 Re: Happy End czyli Pusia w swoim domu i jej przyjaciele c.d

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:

8O 8O 8O 8O

No właśnie :roll: :roll: :roll:

ech znam to :/
Gdzieś trzeba chodzić, czemu nie do lekarza...

:) Ile masz urlopu, zaraz a nie miałaś ostatnio urlopu? Jedziecie nad morze, dobrze pamiętam?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]