Chililuna pisze:Witam Gosiu i cala reszte forumowiczow i ich wlascicieli ( kotki), wlasnie zauwazylam, ze mozna kliknac Gosiu na Twoj banerek w podpisie i sie teleportowac tutaj do Waszego watku. Przeczytalam juz ponad 30 stron. Twoje koty sa piekne, zreszta, ktore nie sa? Wszystkie piekne. Nawet te, ktore pieknosci nie maja, na pewno maja piekne mysli
Troche Wam zazdroszcze tych upalow, bo u nas bylo ok 10 goracych dni w lipcu, a teraz tylko prazy slonce troche rano i od czasu do czasu wyjdzie, a tak to typowa angielska pogoda, chmury, wiatr, z tym, ze ciagle okolo 22-25 stopni.
Co do dzialki, to zamierzam zlozyc podanie o dzialke tutaj, choc sa duzo mniejsze, niz te w PL i nie mozna na nich budowac solidnych domkow, tylko szopki, zgodne z wymiarami , ktore narzuca council. Sprobuje, wlasne warzywa to swietna sprawa no i latem mozna sie gdzies ochlodzic i na prawie golasa polatac
Pozdrawiam Twoje kociambry Gosiu i do napisania.
Bardzo się cieszę, że trafiłaś na mój wątek, nawet myślałam o wysłaniu zaproszenia. Nie zazdrość nam upałów one są nie do niesienia ( szczególnie w Warszawie, bo jest duchota straszna) Na działce najczęściej bywam weekendowo. Ja też nie mam wielkiego domku ale za to wszystkie wygody są.
Pozdrawiam gorąco.