Do jutra kochani

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze::ryk: Gosia skąd Ty bierzesz takie emotki ? czasami się śmieje ze aż monitor musze wycierać![]()
![]()
![]()
Gosiagosia pisze:Moli25 pisze::ryk: Gosia skąd Ty bierzesz takie emotki ? czasami się śmieje ze aż monitor musze wycierać![]()
![]()
![]()
Ja też je bardzo lubię to smayliki ( wpisujesz w google i już gotowe, później wybierasz jaka Ci się podoba i na koniec podkreślasz - na niebiesko i kopiuj a pózniej na Miau wklej i gotowe),
agusialublin pisze:Gosiagosia pisze:Moli25 pisze::ryk: Gosia skąd Ty bierzesz takie emotki ? czasami się śmieje ze aż monitor musze wycierać![]()
![]()
![]()
Ja też je bardzo lubię to smayliki ( wpisujesz w google i już gotowe, później wybierasz jaka Ci się podoba i na koniec podkreślasz - na niebiesko i kopiuj a pózniej na Miau wklej i gotowe),
a masz je w języku polskim? bo te po rosyjsku są
Gosiagosia pisze:Moli25 pisze:Kiedyś zrobiłam sobie kanapki na śniadanie i zadzwonił telefon, poszłam po telefon i przyłapałam kota na gorącym uczynkujak wyciągała pazurkiem sałatę spod całej piramidy produktów ułożonych na mojej kanapce
Kot roślinożerca, moje by wyciągnęły wędlinkę. Lubią natomiast fasolkę szparagową i brokuły.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Moli25 pisze:Kiedyś zrobiłam sobie kanapki na śniadanie i zadzwonił telefon, poszłam po telefon i przyłapałam kota na gorącym uczynkujak wyciągała pazurkiem sałatę spod całej piramidy produktów ułożonych na mojej kanapce
Kot roślinożerca, moje by wyciągnęły wędlinkę. Lubią natomiast fasolkę szparagową i brokuły.
fuj, brokuły, raz jadłam i miałam cofkę
barbarados pisze:na razie to tylko poczytam . Net mi tak muli , że coś strasznego![]()
Druga nocka z głowy .
Koty apetyty mają . Od rana najmłodsze tak szalały , że miałam ochotę je pozamykać .![]()
Gacucha mnie wystraszyła . Taka jakaś oowiała była , śniadanka nie zjadła . Teraz już ok . Nie wiem , co to było .
Idę poczytać .
agusialublin pisze:barbarados pisze:na razie to tylko poczytam . Net mi tak muli , że coś strasznego![]()
Druga nocka z głowy .
Koty apetyty mają . Od rana najmłodsze tak szalały , że miałam ochotę je pozamykać .![]()
Gacucha mnie wystraszyła . Taka jakaś oowiała była , śniadanka nie zjadła . Teraz już ok . Nie wiem , co to było .
Idę poczytać .
to Ty czytasz Basiaznaczy sie jak znajdujesz na to czas
![]()
co książki z biblioteki pożyczę to karę płacę za przetrzymanie bo nie mam kiedy czytać i oddać![]()
a jak zaczynam czytać to zasypiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 30 gości