aannee99 pisze:Cuda kochana tworzysz,naprawdę...mogę patrzeć i patrzećJa chcę stół w dużym pokoju pomalować na biało,bo mebelki są tu białe,tylko ten stół w kolorze naturalnego drewna,chcę żeby wszystkie mebelki białe były
tak myślałam ostatnio...meble w pokoju małej są białe,w dużym też,w sypialni dwie białe komody i szafa biała,tylko łóżko jasne drewienko
Dziękuję
kalair pisze:Teraz możesz sprzeda za 5 razy więcej!![]()
Witanko Dziewczątka! No, posiedziałaś wczoraj, 3 w nocy!![]()
A tak zapytam, o której wstałaś?
Wstałam BO WYJEC MNIE OBUDZIŁ przed 11 chyba, co daje 8 h snu, a ja potrzebuję 10 :/ Ale daję radę, kawka działa
Mam takiego kumpla bliskiego, nie wiem co on ze mną ma (przepada za mną), ale wszystko co zrobię lub kupię - krytykuje. Chyba nie usłyszałam słowa pochwały ani razu ;p I on ma tą samą szafeczkę - i oczywiście na fb napisał mi że ta ciemna jest ładniejsza, a moja jest beeee. Gdyby to było pierwszy raz czy kolejny to spoko, ale to już reguła, że zawsze mnie hejtuje - przecież tej szafeczki nikt nawet nie chciał kupić, poszła jako rupieć i u niego też taką funkcje pełni. A mnie się zdaje, że wydobyłam z niej piękno i teraz jest prawdziwą ozdobą, a taka ciemna wyglądała w kącie jak kupa, a teraz ten sam kąt jest ozdobą
Jutro jadę na targ starości, małż chce mi kupić jakiś kolejny grat ;p Czekam na kuriera - ma przynieść dwie paki TOTW oraz jakiś mix feliksów różnorakich
Sulfuria witamy się również
Zabieram się za meble - muszę je wykończyć i wywoskować