aannee99 pisze:Dzień dobry
Cześć Aniu!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Myszolandia pisze:
jaki odlot![]()
![]()
Ty dodałaś jej coś do żarcia może ?
![]()
fajowska,fajowska
Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:Ale szczerze mówiąc ani razu jeszcze nie byłam w tym sklepie
Ja tam bywam średnio 20 razy w miesiącu
maniak zakupowy cy cóś ?![]()
A ja jutro wracam do tzw.rzeczywistości
Dodałam , dodałam odrobinę miłości![]()
Tunika mięciusia, milusia i super wygodna.![]()
Dostałam na święta parę grosików i obiecałam że tym razem wydam na siebie i tak też czynie.![]()
Ja dziś zaczynam 4 dniowy tydzień pracy. Dziś aż do 23
chyba ogrom miłości a nie odrobinę![]()
tunika![]()
znowu wszystkie popołudniówki masz?
coraz bardziej przekonuję sie do tego nowego żwiru, jak się lekko osypał na spód kuwety to już nie łapie (albo kuweta była niedoschnięta po myciu)
największa zaletą jest to , że koty nie wynoszą go na łapkach i jest czysto![]()
ja kupiłam na próbę worek 7 l to możesz Ewciu też tak zrobić i go przetestować, bo lepiej samemu sprawdzić
aannee99 pisze:Czasem troszkę takNawet w miseczce zostawiła mokre,co w jej przypadku jest rzadkością
Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:A to Ci Pola![]()
![]()
![]()
Miałkoli dziś od samego rana.
klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:klaudiafj pisze:A to Ci Pola![]()
![]()
![]()
Miałkoli dziś od samego rana.
Powiem Ci moja czarno-biała też. Już się zrobiła taka męcząca że ledwo ją zniosłam. Miałkoliła-wyła od rana, więc stwierdziłam, że wypróbuję myk z jedzeniem. Nałożyłam i poszłam dalej spać - wyła nadal, ale jak głośno i upierdliwie (cierpliwości jej nie brakuje). Po jakich dwóch godzinach wstałam - nie odstępowała mnie na krok, żeby się upewnić że już wstałam na pewno i jak przyszłam do naszej salono-kuchni to pobiegła w podskokach do miski z chrupkami i jadła grzecznie![]()
Ona chyba wyje tylko z tego powodu, że śmiem spać. Ale kiedy wstanę, ona pochrupie kulki to kładzie się spać, rozumiem że mam pełnić wartę nad spokojem jej snu?
![]()
Czasami mam ochotę ją... a potem mam ochotę ją zjeść z miłości do niej, jest taka słodka
Aha a Kiedy Kituś przestała miałkolić to potem zaczęła Marysia na znak "nudy na pudy"!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości