WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- a życie sobie płynie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 16, 2014 18:42 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- MCO,pers- jadą do na

To ja w ramach zmiany tematu coś opowiem.
Byłam ostatanio w pewnej przychodni. Ludzkiej. Siedząc pod gabinetem w oczekiwaniu na swoją kolej zawiesiłam oko na wiszącej vis a vis tablicy, na której reklamował się sklep ze sprzętem rehabilitacyjnym. Na wyciętych z błękitnego brystolu chmurkach wypisane były różne akcesoria typu ortezy, pasy lędźwiowe, pieluchy dla dorosłych i temu podobne. W centralnym miejscu tablicy, na największej chmurce napis: "ELEGANCKIE LASKI - OD 30 ZŁ" :ryk:
"Istnieje tylko jedno imię stosowne dla kota - Wasza Wysokość."
"(...)życie to zbyt poważna sprawa, by brać je na poważnie."

Helen Brown "Kleo i ja"

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160260

megrita

Od: Nie lut 02, 2014 13:35

Post » Nie mar 16, 2014 18:44 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- MCO,pers- jadą do na

megrita pisze:To ja w ramach zmiany tematu coś opowiem.
Byłam ostatanio w pewnej przychodni. Ludzkiej. Siedząc pod gabinetem w oczekiwaniu na swoją kolej zawiesiłam oko na wiszącej vis a vis tablicy, na której reklamował się sklep ze sprzętem rehabilitacyjnym. Na wyciętych z błękitnego brystolu chmurkach wypisane były różne akcesoria typu ortezy, pasy lędźwiowe, pieluchy dla dorosłych i temu podobne. W centralnym miejscu tablicy, na największej chmurce napis: "ELEGANCKIE LASKI - OD 30 ZŁ" :ryk:

eeee to mało zarobimy jako eleganckie ;) na wszystkie puchacze kasy nie starczy :P
Thousands of years ago, cats were worshipped as gods. Cats have never forgotten this.

ewiczka

Od: Nie gru 30, 2012 23:05

Post » Nie mar 16, 2014 18:47 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- MCO,pers- jadą do na

Eleganckie te w przychodni, my niekoniecznie. Ja tam rowerowy człowiek, to rzadko się w eleganckie ciuchy wbijam.
"Istnieje tylko jedno imię stosowne dla kota - Wasza Wysokość."
"(...)życie to zbyt poważna sprawa, by brać je na poważnie."

Helen Brown "Kleo i ja"

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=160260

megrita

Od: Nie lut 02, 2014 13:35

Post » Nie mar 16, 2014 18:59 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- MCO,pers- jadą do na

kotkins pisze:Biały Grek (?) ładniutki, a jak się nazywa?

MetatronEyes Sailormoon - kiedyś przepadałam za Czarodziejką z Księżyca :D

Ona będzie po prostu Sailorką.
Ja mam Ebony Flame Joyland*PL ale w domu to ona jest Bońcia. Pełne imię się kotu należy tylko jak coś przeskrobie :lol:

kfiatek 1983

Od: Wto paź 04, 2011 22:15

Post » Nie mar 16, 2014 19:04 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- MCO,pers- jadą do na

Echę...ADELKA. Dla BIAŁEJ?
Hę???

A wiecie , jest taki głuuupi film , gdzie mój ukochany Alan Rickman gra anioła - Metatrona właśnie.
Pierwsz jego zdanie w tym filmie to " aniły nie mają płci, jak Barbie...nie mogę cię zgwałcić" (do głównej bohaterki, która go chce potraktować bejsbolem) Kurczę, jakiż to miało tytuł...nie pomnę.

Ja bym zostawiła Metarona.
Jest super!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie mar 16, 2014 19:07 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- MCO,pers- jadą do na

Pokażcie białą, to imię się jakieś dopasuje. Bez obejrzenia trochę trudno...
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie mar 16, 2014 19:14 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- MCO,pers- jadą do na

kotkins pisze:Echę...ADELKA. Dla BIAŁEJ?
Hę???

A wiecie , jest taki głuuupi film , gdzie mój ukochany Alan Rickman gra anioła - Metatrona właśnie.
Pierwsz jego zdanie w tym filmie to " aniły nie mają płci, jak Barbie...nie mogę cię zgwałcić" (do głównej bohaterki, która go chce potraktować bejsbolem) Kurczę, jakiż to miało tytuł...nie pomnę.

Jest super!

Dogma.
Film jest super. O roznicy pomiedzy wiara a bezmyslnym nalezniem do wspolnoty religijnej.

I pierwszym jesgo zdaniem jest Ja jestem Metatron, glos boga ;)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Nie mar 16, 2014 19:17 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- MCO,pers- jadą do na

Dogma wcale nie jest goopia!
Ja tam lubiem. :mrgreen:
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Nie mar 16, 2014 19:19 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- MCO,pers- jadą do na

kotkins pisze:Echę...ADELKA. Dla BIAŁEJ?
Hę???

Jest super!

Film to Dogma - świetny jest Alan jako serafin o bardzo kąśliwym poczuciu humoru :1luvu:
To ta scena: http://www.youtube.com/watch?v=Q_1old1orj0
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie mar 16, 2014 19:23 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- MCO,pers- jadą do na

alma_uk pisze:bry:) rzepraszam psze panstwa ze dawno sie nie odzywalam,ale podczytuje:)

Poniewaz wiekszosc wie, ze ja kocham MCO - kiedys na pewno bedezie w domku moim:) i sama tez mam z adopcji koty ad rem.... kcem nr konta na wspomozenie tej slicznej panny niebieskiej. jesli to wspolne konto na persy tym bardziej dobrze:)w pierwszym odruchu serca chcialam nawet zagadac, ze moze moge partycypowac w czesci kosztow kotki MCO bo moze bylabym domem ds albo dt dla kotki?ale kto mnie kota da hehe:)) Generalnie poprosze o nr konta co by wspomoc koty.

ps. zaczynam rzucac palenie... moze jak juz rzuce, to te pieniadze uskladam na Mco hyhy... za jakies 100 lat uzbieram:) marzenie spelnie:)
uciekam i czekam na pw.

Polecam ten dom jako dom stały 8)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie mar 16, 2014 19:25 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- MCO,pers- jadą do na

A potem jest próba walnięcia bejsbolem i tekst o Barbie? :mrgreen:
Alan jest boski, jestem jego wielką fanką.

MB znajdź ją sobie, poczytaj do tyłu!
Jest zdjęcie.

Neigh i Anka właśnie odbierają koty od Arcany...

Edit: DZIĘKI Alienorku, uśmiałam się.
Alan się nie kłania nikomu, on GRA całym sobą, jest paskudnie manieryczny ale za to JAKI.
On by na pewno wykupił kota z pseudo! :mrgreen:

(ta scena to takie zwiastowanie, c'nie?)

Edit 2: Alma - musisz porozmawiać z tymi co kota będą wyadoptowywały... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie mar 16, 2014 19:33 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- MCO,pers- jadą do na

czekam z niecierpliwością na telefon od Neigh
obiecała zadzwonić jak tylko kota obejrzy
przygotowałam ją na ekstremalne doznania ale sądzę, że rzeczywistość ją obali po prostu
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie mar 16, 2014 19:33 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- MCO,pers- jadą do na

Aaaaa, to te foty na 58-mej stronie? Kurka, pogubiłam się w tych kotach.
Proponuję imię Lili. Czy też z angielska - Lilly.
Względnie Masza.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie mar 16, 2014 19:38 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- MCO,pers- jadą do na

Obrazek

Obrazek
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie mar 16, 2014 19:42 Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA VIII- MCO,pers- jadą do na

Bardzo proszę o kontakt kogoś, kto umie wstawiać fotki na forum. Ja daawno temu umiałam, ale odkąd działam głównie przez telefon, to nie daję rady. Chciałabym zrobic bazarek (albo trzy), ale potrzebuję pomocy przy wstawianiu zdjęć.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

[poprzednia][następna]