Miało być 6 a są 4 czyli jeszcze dwa w drodze. Raczej zaraz po urodzeniu nie zobaczysz czy to chłopak czy dziewczynka dopiero po kilku dniach.To samo się tyczy z kolorem a i tak z czasem się zmieni .
Zołza śpi. Koty się drą. oddech ciężki czuć kotka w brzuchu bolą mnie nogi nie mysle chce spac i nie wiem co robić czy ją do kartonu wsadzić z kociakami czy jak :/
Hej! Pierwsze co zrobiłam - zaraz po śniadaniu - to sprawdzenie, co u kuleczek. 4! Gratulacje dla Zołzika Mam nadzieję, że kolejny/kolejne wyszły już też. Wszystkie jedzą?
Wstałam, wzięłam szybki prysznic, śniadanko, patrzę a tu tyle stron. Miałam super lekturę. Mam nadzieję, że pozostałe 2 kluski tez już są na świecie, że nie pojawiły się komplikacje. Pewnie doczytam dopiero po pracy Trzymam jednak nieustająco za całą kocią rodzinkę i dużych
Ja też niestety przespałam poród, ale jak tam Basia? Jest 6?
..........................♥Tosia&Bazyl♥......................... ♥ 'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.' Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI