Caragh pisze:Kawusia... hehehe![]()
![]()
![]()
Biedny pajączek... w takiej wstrętnej kawie...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Caragh pisze:Kawusia... hehehe![]()
![]()
![]()
anulka111 pisze: Dodam tez ,z emam arachnofobie i prosze bez takich fotek
kiche_wilczyca pisze:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Caragh pisze:kiche_wilczyca pisze:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yyyy, beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Wygrałam
kiche_wilczyca pisze:
kiche_wilczyca pisze:Caragh pisze:kiche_wilczyca pisze:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
agusialublin pisze:Hejka Bożenko z Kretusiami![]()
![]()
siedze sobie z kotkami na balkonie, koty co prawda się pospały. Wypiłam sobie kawkę, zjadłam ciasteczko, normalnie żyć nie umierać![]()
a co u Ciebie![]()
a nie wróc, żeby nie było tak kolorowo to ciepłej wody nie mamrano myłam włosy w lodowatej wodzie, aż mi mózg zamarzł
![]()
jak jutro też nie będzie ciepłej wody to z mózgu zrobi mi się mrożonka Horteks
Monika_Krk pisze:Witaj Szylkretowy Gangu![]()
![]()
Bożenko![]()
Szylkretki![]()
Szanowne Kobietki![]()
Wszystkich przywitałamto spadam tera do roboty.
![]()
Zapraszam również na bazarek dla horacy7 - forumowej Basiviewtopic.php?f=20&t=153122
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:A u mnie spokoj i masa pracy-dzis spalam dwie h-dzis mam powtorke z wczorajszego maratonu......kiedys sie wyspie
Ktoś Ci powinien nakopać do..tylnej części ciała! 2 godziny!I jak Ty chcesz funkcjonować, co?
Ostatni dzien maratonu trzymaj kciuki,a nie kop bym wytrwala![]()
A ona sie boje![]()
anulka111 pisze:Dodam tez ,z emam arachnofobie i prosze bez takich fotekanulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:A u mnie spokoj i masa pracy-dzis spalam dwie h-dzis mam powtorke z wczorajszego maratonu......kiedys sie wyspie
Ktoś Ci powinien nakopać do..tylnej części ciała! 2 godziny!I jak Ty chcesz funkcjonować, co?
A ona sie bije![]()
Sihaja pisze:anulka111 pisze:Dodam tez ,z emam arachnofobie i prosze bez takich fotekanulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:A u mnie spokoj i masa pracy-dzis spalam dwie h-dzis mam powtorke z wczorajszego maratonu......kiedys sie wyspie
A ona sie bije![]()
Nic dziwnego, że głowa boli, kiedy Ty nie śpisz.
Też mam arachnofobię. Pająki precz!
Witam nielegalnie
kiche_wilczyca pisze:Caragh pisze:Kawusia... hehehe![]()
![]()
![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Caragh pisze:anulka111 pisze: Dodam tez ,z emam arachnofobie i prosze bez takich fotek
Ha!To za te komary
kiche_wilczyca pisze:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sihaja pisze:kiche_wilczyca pisze:Caragh pisze:kiche_wilczyca pisze:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proszę o tłumaczenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości