Moderator: Estraven
katarzyna1207 pisze:katarzyna1207 pisze:edit: jak mi z nim dojedziesz do mnie do domu najpóźniej o 9.30 to jadąc do pracy zabiorę go do mojej wetki w Świdniku (to złoty człowiek, sama leczy i karmi okoliczne przybłędy, więc na pewno poczeka na pieniądze) ...
EVA2406 pisze:Gosia, błagam miej litość nade mną. Jak przeczytałam zapowiedź i to że płaczesz to pomyślałam, że Ringo zaatakował któregoś kota.
A Ty rozpaczasz, że masz mądre dziecko, które uratowało taką bidę przed niechybną śmiercią..........?
Ale muszę przyznać, że "dokacasz" się w iście mistrzowskim tempie![]()
![]()
EVA2406 pisze:Gosia, błagam miej litość nade mną. Jak przeczytałam zapowiedź i to że płaczesz to pomyślałam, że Ringo zaatakował któregoś kota.
A Ty rozpaczasz, że masz mądre dziecko, które uratowało taką bidę przed niechybną śmiercią..........?
![]()
johaśka pisze:po pierwsze piekny maleńtas
po drugie... strasznie chudziutki
a po trzecie.... ostatnio mówilaś, że jeszcze nie masz czarnego kota..... no to już masz, widocznie gdzieś na górze ktoś posłuchał....
moze już nie mów jakich kotów jeszcze nie masz bo znowu opatrzność ześle....
vip pisze:EVA2406 pisze:Gosia, błagam miej litość nade mną. Jak przeczytałam zapowiedź i to że płaczesz to pomyślałam, że Ringo zaatakował któregoś kota.
![]()
I jakoś tak, Ewciu, niespecjalnie z wyboru...
vip pisze:EVA2406 pisze:Gosia, błagam miej litość nade mną. Jak przeczytałam zapowiedź i to że płaczesz to pomyślałam, że Ringo zaatakował któregoś kota.
![]()
I jakoś tak, Ewciu, niespecjalnie z wyboru...
Bianka 4 pisze:Kochana, idziesz w moje ślady![]()
1999 pojawił się Filemon
2002 Dudek
2008 Neska
2009 Fibik oraz psiaki Ch'timie i Noblik
2010 Bianeczka i Zazi
2011 Fotka
2012 Izunia i Miminka
Najtrudniej było mi podjąć decyzją o trzecim kocie...
MalgWroclaw pisze:johaśka pisze:po pierwsze piekny maleńtas
po drugie... strasznie chudziutki
a po trzecie.... ostatnio mówilaś, że jeszcze nie masz czarnego kota..... no to już masz, widocznie gdzieś na górze ktoś posłuchał....
moze już nie mów jakich kotów jeszcze nie masz bo znowu opatrzność ześle....
Protestuję zupełnie poważnie. W ten sposób można mieć kilkadziesiąt kotów. Vip, pomogę go ogłaszać, żeby znalazł dom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 682 gości