Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KotkaWodna pisze:a przepraszam, jakiej marki jest Maksio Kura?
czy dobrze wnioskuję, że cosik większe, niż falista albo nimfa?
jozefina1970 pisze:Ruski są przecudne! Byłam u Ciebie i oglądałam
kotkins pisze:Basig-u zaraz.Ty jestes z Poznania czy z Jeleniej??Bo ja kota widziałam w Poznaniu.
kotkins pisze:Ja bym chętnie je kiedyś zobaczyla,znaczy -ruski.Jeśli mozna.Bo ja mam niedosyt ruska.A Małż jeszcze bardziej...
Basiag pisze:jozefina1970 pisze:
Ruski są przecudne! Byłam u Ciebie i oglądałam
Jasne, że cudne! Byłaś u mnie fizycznie czy wirtualnie?
Basiag pisze:jozefina1970 pisze:Ruski są przecudne! Byłam u Ciebie i oglądałam
Jasne, że cudne! Byłaś u mnie fizycznie czy wirtualnie?kotkins pisze:Basig-u zaraz.Ty jestes z Poznania czy z Jeleniej??Bo ja kota widziałam w Poznaniu.
Z Poznania oczywiście.kotkins pisze:Ja bym chętnie je kiedyś zobaczyla,znaczy -ruski.Jeśli mozna.Bo ja mam niedosyt ruska.A Małż jeszcze bardziej...
Zapraszamy, zapraszamy.
A ja bym chciała poznać Melona...
Neigh pisze:Ooo tak - Maks jest niewątpliwie myślący. Wystarczy, ze wieczorkiem usiądę koło klatki na kanapie, a ten od razu winko odkorkowuje i nalewa.Że nie wspomnę o zanoszeniu się śmiechem kiedy np. coś sugestywnie opowiadam. Moim śmiechem........bo on mówi dokładnie tak jak różni domownicy. Np. kiedy moje dzieci były w wieku wczesno przedszkolnym darł się na cały dom ( w tym przy gościach) kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.O próbie wejscia do domu firmy ochroniarskiej nie wspomnę. Weź wytłumacz czemu z zamkniętego domu dochodza wrzaski "raaaaaatunku maaaaaaaaaaama" itp. Długo by.
Neigh pisze:Co do kotów - normalna jest WYŁĄCZNIE Melka. podrzucona do pobliskiego schronu w trakcie porodu - jak uroczo prawda? Wyratowana przez Tajdzi. która kiedy zobaczyła matkę Polkę kociego rodu wściekle broniącą dzieciaki przed stadem psów się elegancko zryczała i całe towarzystwo ze schronu wyciągnęła.
Neigh pisze:Przykryty - odsuwa łapa zasłone i mówi : a kuku
Neigh pisze:Jak zaczyna śpiewać to tak wiecej kościelnie....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, Google Adsense [Bot], januszek, Lifter i 42 gości