casica pisze:Taki jest hmm obiecujący?
Obiecująco lubieżny?
Zachęcający?
wszysko naras
Moderator: Estraven
casica pisze:Taki jest hmm obiecujący?
Obiecująco lubieżny?
Zachęcający?
casica pisze:Przez Ciebie szybciutko przeszukałam smajliki, ale niestety nie znalazłam numeru, który zawsze chciałam wykonać

Chcesz oceniac wysklepienie czaszki, czy te podrecznikowe szwy?moś pisze:Dawać mi tego Omara![]()
moś oceni
Birfanka pisze:Chcesz oceniac wysklepienie czaszki, czy te podrecznikowe szwy?moś pisze:Dawać mi tego Omara![]()
moś oceni
casica pisze:Birfanka pisze:Chcesz oceniac wysklepienie czaszki, czy te podrecznikowe szwy?moś pisze:Dawać mi tego Omara![]()
moś oceni
Os femoris też miał piękną

Birfanka pisze:Chcesz oceniac wysklepienie czaszki, czy te podrecznikowe szwy?moś pisze:Dawać mi tego Omara![]()
moś oceni
Edit: Jak (ogolnie) nie lece na brunetow, to Omar S. pieknym mezczyzna byl
Birfanka pisze:casica pisze:Birfanka pisze:Chcesz oceniac wysklepienie czaszki, czy te podrecznikowe szwy?moś pisze:Dawać mi tego Omara![]()
moś oceni
Os femoris też miał piękną![]()
![]()
Krzywicy, znaczy sie, nie mial?
Birfanka pisze:A mumie?
W sumie, czy w mumiach (egipskie mam na mysli) tkanki miekkie sa wyschniete, czy "skamieniale" przez zalanie, zywicami, asfaltem, czy co tam oni stosowali![]()
Pewnie to zalezy od okresu i od sposobu mumifikacji?
Birfanka pisze:Czyli w zmumifikowanych naturalnie tkanki sa wyschniete "na kosc", a w tych preparowanych? Czytalam, ze czasami zywice uzywane do mumifikacji kompletnie "spalaly" tkanki oraz bandaze... (w zwlokach wlasnie nieumiejetnie mumifikowanych).

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 572 gości