Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 20, 2012 13:08 Re: Lajla w domu-już po sterylce-.nadal ADHD PADAM.........

AgaPap pisze:No szczególnie z facetami :roll:

Taaaaaaaaaaa wiecznie młodzi,a po czterdziestce to już małolaty :lol:

Kacperek największy przyjaciel Lajli warczy i chce się na nią rzucać.Biedna mała robi oczy jak 5 zł-nie wie o co chodzi.Na mnie też obrażony ,warczy jak pies i wyje gdy biorę go na ręce :mrgreen:

Fotel wyniosłam na przedpokój- nie miałam innego wyjścia.Teraz siedzę na pufie i wstając podpieram się laseczką :( :lol:
Ostatnio edytowano Pt sty 20, 2012 13:49 przez welina, łącznie edytowano 1 raz

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt sty 20, 2012 13:45 Re: Lajla w domu-już po sterylce-.nadal ADHD PADAM.........

welina pisze:
LimLim pisze:No wesoło masz nie powiem :lol:

LlmLim nie śmiej się ze mnie :crying: ,ona tak biega jak Twój kot w podpisie 8O

Ja się śmieję do Ciebie :1luvu: a nie z Ciebie.
Klara po sterylce w kaftaniku chodziła do tyłu, próbowała włazić na drapak mam pod sufit i koniecznie chciała wskoczyć na taboret.
Musiałam ją w kontenerek zamknęć i swetrem kontenerek przykryć. Uspokoiła się bo cała energię wpakowała w robienie dziury w swetrze.... a dałam jej mój ulubiony :twisted:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pt sty 20, 2012 13:53 Re: Lajla w domu-już po sterylce-.nadal ADHD PADAM.........

LimLim pisze:
welina pisze:
LimLim pisze:No wesoło masz nie powiem :lol:

LlmLim nie śmiej się ze mnie :crying: ,ona tak biega jak Twój kot w podpisie 8O

Ja się śmieję do Ciebie :1luvu: a nie z Ciebie.
Klara po sterylce w kaftaniku chodziła do tyłu, próbowała włazić na drapak mam pod sufit i koniecznie chciała wskoczyć na taboret.
Musiałam ją w kontenerek zamknęć i swetrem kontenerek przykryć. Uspokoiła się bo cała energię wpakowała w robienie dziury w swetrze.... a dałam jej mój ulubiony :twisted:

No to była spokojniejsza,bo próbowała.Dla niej taborecik to żadna przeszkoda.Ta zrobiła prawie dwu metrowy skok na szafę 8O

welina

Post » Pt sty 20, 2012 13:53 Re: Lajla w domu-już po sterylce-.nadal ADHD PADAM.........

Moje seniorki na Broszkę po operacji też warczały i traktowały jak obcego kota.
Trwało to przez kilka dni a potem im przeszło.
Nie doczytałam - dlaczego fotel musiałaś wynieść?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pt sty 20, 2012 14:00 Re: Lajla w domu-już po sterylce-.nadal ADHD PADAM.........

Jak mój średni rezydent wrócil do domu po kastracji, wybudzony ale kolowaty dokladnie, to na powitanie dostal po lbie od starszego :roll:
Za to po kastracji najmlodszego wszyscy pozostali (w tym potwór mojej mamy) chodzili dokola "na paluszkach" i byli bardzo przejęci 8O

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pt sty 20, 2012 14:00 Re: Lajla w domu-już po sterylce-.nadal ADHD PADAM.........

Broszka pisze:Moje seniorki na Broszkę po operacji też warczały i traktowały jak obcego kota.

Bo na fotelu siedziałam przy komputerze.Wskakiwała na oparcie i skakała na szafę,albo na podłogę( jest wysokie )Mam nadzieję,że teraz nie posłuży się moją głową :roll: Zaraz wsadzę małą do transporterka i idę robić pranie.Chyba ze trzy.Wszystko obsikuje.

welina

Post » Pt sty 20, 2012 14:04 Re: Lajla w domu-już po sterylce-.nadal ADHD PADAM.........

felin pisze:Jak mój średni rezydent wrócil do domu po kastracji, wybudzony ale kolowaty dokladnie, to na powitanie dostal po lbie od starszego :roll:
Za to po kastracji najmlodszego wszyscy pozostali (w tym potwór mojej mamy) chodzili dokola "na paluszkach" i byli bardzo przejęci 8O

Innych jeszcze nie dopuszczałam.Na mieszkanie nie wypuszczam ponieważ nie może jeść suchego.Od wczoraj jeszcze nie zrobiła kupala.Temat nr.1 na Forum :mrgreen: :ryk:

welina

Post » Pt sty 20, 2012 14:04 Re: Lajla w domu-już po sterylce-.nadal ADHD PADAM.........

welina pisze:
Broszka pisze:Moje seniorki na Broszkę po operacji też warczały i traktowały jak obcego kota.

Bo na fotelu siedziałam przy komputerze.Wskakiwała na oparcie i skakała na szafę,albo na podłogę( jest wysokie )Mam nadzieję,że teraz nie posłuży się moją głową :roll: Zaraz wsadzę małą do transporterka i idę robić pranie.Chyba ze trzy.Wszystko obsikuje.

aaa, już rozumiem :wink:
to rzeczywiście uważaj bo ja tak miałam że po przestawieniu mebla po którym koty wskakiwały na piec i postawieniu w tym miejscu fotela - koty próbowały zrobić sobie ze mnie trampolinę jak tam siadałam :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt sty 20, 2012 14:05 Re: Lajla w domu-już po sterylce-.nadal ADHD PADAM.........

welina pisze:
felin pisze:Jak mój średni rezydent wrócil do domu po kastracji, wybudzony ale kolowaty dokladnie, to na powitanie dostal po lbie od starszego :roll:

Innych jeszcze nie dopuszczałam.Na mieszkanie nie wypuszczam ponieważ nie może jeść suchego.Od wczoraj jeszcze nie zrobiła kupala.Temat nr.1 na Forum :mrgreen: :ryk:

zatem tradycyjne kciuki za qupala :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt sty 20, 2012 14:10 Re: Lajla w domu-już po sterylce-.nadal ADHD PADAM.........

DOBRA KUPA NIGDY NIE JEST ZŁA :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt sty 20, 2012 14:26 Re: Lajla w domu-już po sterylce-.nadal ADHD PADAM.........

dorcia44 pisze:DOBRA KUPA NIGDY NIE JEST ZŁA :ok:

Wczoraj nawaliła im przed zabiegiem :mrgreen: :ryk: To jak jeszcze dziś nie zrobi nic się nie stanie.
Broszka-już nie raz skakała ze mnie na szafę,albo odwrotnie :roll:

welina

Post » Pt sty 20, 2012 14:30 Re: Lajla w domu-już po sterylce-.nadal ADHD PADAM.........

welina pisze:Broszka-już nie raz skakała ze mnie na szafę,albo odwrotnie
Broszka taka sprytna :ryk: :ryk:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt sty 20, 2012 14:34 Re: Lajla w domu-już po sterylce-.nadal ADHD PADAM.........

dorcia44 pisze:

:mrgreen: :ryk: :piwa:

welina

Post » Pt sty 20, 2012 16:04 Re: Lajla w domu-już po sterylce-.nadal ADHD PADAM.........

welina pisze:
dorcia44 pisze:

:mrgreen: :ryk: :piwa:

no co ja tu się dowiaduję 8O
żem zwinna niczym maupka :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pt sty 20, 2012 17:45 Re: Lajla w domu-już po sterylce-.nadal ADHD PADAM.........

Pierwsze minuty małej w domu .Czasami udawało się złapać pion :mrgreen:

Obrazek
Obrazek pięknie wyszła z transporterka-później było gorzej 8)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek