Ptachu ['] 3. Żegnaj wspaniały kocie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 11, 2011 22:08 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Kiepsko to wygląda, relacje między Baśką a resztą kociastych.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon gru 12, 2011 6:00 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

My od soboty mamy feliway w kontakcie.
Duża mówi, że może jej też pomoże
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon gru 12, 2011 10:57 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

U nas feliway nie pomógł, wręcz przeciwnie Baska stała się odważniejsza :roll:

Bry,

Kurczak zagubił się przed urodzeniem, gdy dawali rozum i urodził się bez niego :twisted:
Wczoraj wieczorem Duża zamknęła Baśkę w sypialni, choć trudno to nazwać zamknięciem, bo drzwi mamy przesuwane i łatwo je odchylić. Kurczak poszedł skrobać w drzwi i próbował tam wejść, Duża kilka razy mówiła uważaj Baśka, Tomaszek na to hasło wieje w bezpieczne miejsce, miał bliskie spotkanie z Baśką. Kurczak usiadł popatrzył na Dużą, wyglądał jakby myślał, więc Duża poszła do kuchni, po chwili usłyszała wrzaski w pokoju, wrzeszczała Baśka okładając jakiegoś kota i ten biedak, którego dopadła, darł się jakby go ze skóry obdzierali, to był Kurczak.
Głupek wszedł do sypialni pomimo ostrzeżeń Dużej, naprawdę zagubił się, gdy dzielili rozumem :roll: .

Ptachu, który nie zbliżał się do drzwi sypialni
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pon gru 12, 2011 11:04 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

No, oczywiście feliway pomógł się odstresować Baśce :lol:

No patrzcie biedny Kurczak poszedł konsyliacyjnie, z kobietą pogadać, ale go pobiła :(
Nie mógł oddać?
Ja prewencyjnie gryzę grubą w tłuściutki zadek 8)
Albo jak mi się nudzi :wink:
Albo jak Duża mi nie da szyneczki :twisted:
Duduś
[/i]
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Pon gru 12, 2011 11:05 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Ptachu,
współczuję,
Principessa
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Pon gru 12, 2011 11:15 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

bagheera pisze:No patrzcie biedny Kurczak poszedł konsyliacyjnie, z kobietą pogadać, ale go pobiła :(
Nie mógł oddać?
Ja prewencyjnie gryzę grubą w tłuściutki zadek 8)
Albo jak mi się nudzi :wink:
Albo jak Duża mi nie da szyneczki :twisted:
Duduś

Duduś, Kurczak to pacyfista, ona jest zupełnie bez stresowy i nawet łapy do bicia dobrze nie potrafi podnieś.
Mówię ci to chodząca pierdoła, Duża mówi na to łagodność :roll:

Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Pon gru 12, 2011 18:15 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Ptachu,
To tak jak ja
Ja też jestem chodząca łagodność
Principessa
A co by nie powiedzieć, Duduś też nigdy na Dużych pazura nie podniósł
To tylko mnie wyrywa futro z pośladków :roll:
P
Obrazek Obrazek

bagheera

Post » Pon gru 12, 2011 18:43 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Ptachu, a wasza pani doc nie może dać nic Baście na wstrzymanie.
W takich warunkach nie da się funkcjonować, wszyscy się nerwicy nabawicie.
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Pon gru 12, 2011 19:04 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

No właśnie, nie mogłaby dostawać tych trójkątnych tabletek co nasz Rudy świr kiedyś?

Biedni jesteście z tą Baśką :(

Gag współczujący
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro gru 14, 2011 21:08 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Ptachu, jak Misiek się czuje? Jak Ty i Kurczak?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw gru 15, 2011 10:29 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Bry,

Kurczak wczoraj z Miśkiem załapał się na wizytę u doc, bo mu się zrobiło znowu coś dziwnego na skórze, tym razem między jedenastkami ;).
Doc mówi, że to znów uczulenie tylko tym razem nie wiemy, na co, Kurczak jest uczulony na jakieś pyłki albo trawy i nie może wychodzić na balkon, przez niego nie mamy cały czas otwartych drzwi balkonowych latem. Odkąd ma zakaz wyjścia na balkon było już całkiem dobrze, a teraz okazuje się, ze jest uczulony jeszcze na coś innego.
Ja to sobie myślę, że Kurczak tak jak Sysunia jest uczulony na Dużych, chyba będziemy musieli ich oddać :twisted: , tylko, kto nam będzie podawał jedzenie :? ?

Ptachu nadający spod łóżka.
Baśka szalała dziś rano

iwcia

Post » Czw gru 15, 2011 12:20 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Ja też jestem uczulona na dużą i na Franię.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw gru 15, 2011 20:17 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Ptachuuuu,

wiesz,

nie widze innej rady...

Jak Twoja Duza bedzie wiosna jechala do mojej
(z kredensem), to wez sie zapakujjj. Normalnie :twisted:

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw gru 15, 2011 21:40 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Mru, co robisz?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Czw gru 15, 2011 22:25 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

MalgWroclaw pisze:Mru, co robisz?
Fasolka

Kontroluje, zasypiajac :oops:

Mru
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

[poprzednia][następna]