zdrowiej szybko Aniu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marea pisze:Ojoj, to ta nowa 2ka co miala byc 4ka ?w koncu bez kocicy dojechaly?
KaleidoStar pisze:Talinka już coraz bardziej zaciekawiona, rano już się pewnie będa bawić ladnie razem
Krówka wlasnie się rozryczala, bo wyszłam z pokoju. Dopiero to ruszyło zgredkowatego. Wyraźnie się zaniepokoil dlaczego braciszek/siostrzyczka czy co to tam jest tak zawodzi. Jak się zorientował, spojrzał wręcz z pogardąTaki dzielny kociak
![]()
Piszę o nich raz tak raz tak, bo jeszcze płci nie podpatrzyłamBuras jest chyba panockiem, ale głowy nie dam.
Ohoho.. krowiątko zwiedza, a Tally biega za nimTo nie rano, a za chwilę będą brykać razem
KaleidoStar pisze:Na razie wszystkie śpiom. Bure na kanapie, krowiate pod kanapą, Tally na stojaku na praniea Troja chyba w kuchni
KaleidoStar pisze:Łapanka planowana na jutro![]()
Właśnie pod ogony nie patrzyłam jeszcze, nie chciałam ich stresować. Ale zaraz zajrzęTylko je zlokalizuję. Bo ukłąd się zmienił - Troja na kanapie, Talinka nadal na wieszaku,a młodzież..chholera wi
Obstawiam okolice podkanapowe
Ciepła pisze:KaleidoStar pisze:Łapanka planowana na jutro![]()
Właśnie pod ogony nie patrzyłam jeszcze, nie chciałam ich stresować. Ale zaraz zajrzęTylko je zlokalizuję. Bo ukłąd się zmienił - Troja na kanapie, Talinka nadal na wieszaku,a młodzież..chholera wi
Obstawiam okolice podkanapowe
haha teraz Anka patrz pod nogi jak chodzisz![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości