Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw lis 18, 2010 8:38 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Veni vidi vici

Trzymamy kciuki za rozmowę! :ok:

mmk

Od: Sob lis 28, 2009 22:42

Post » Czw lis 18, 2010 8:59 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Veni vidi vici

Puuuuuhhh...Jestem z powrotem w pracy ale najpierw musialam troche cos zalatwic.
Wiec po rozmowie. Jestem skruszona na calego, bo powstalo wielkie nieporozumienie, ktore trwalo piec lat. Podwyrzka zostaje, ale zamiast 80 € "tylko" 65 €. I tak jest to wiele, ale teraz chociaz wiem dlaczego. Oni mi wtedy koszta uboczne znizyli, bo potrzebowalam do urzedu pracy mniejszy czynsz. Koniec roku to zawsze musialam splacic i tez bolalo ale robilam. Czego wcale nie wiedzialam jest, ze oni mi tez znizyli metry kwadratowe i przez to normalny czynsz tez. Dopiero dzis sie to dowiedzialam. Wiec mieli by racje, ale prawo jest na mojej stronie, bo nie wolno wiecej niz 20 % w ciagu dwuch lat podwyzszac a oni mi chcieli na raz podwyzszyc o 40 %! Troche mi teraz glupio, ale trudno, dostalam co chcialam.

Jutro chyba tez tak rano wstane, bo futerka byly dzis strasznie miziaste. Troche o Emila sie martwie, bo taki niemrawy wyglada. Brak mu jakis witamin albo po prostu zima idzie? Depresji przeciez nie moze miec, ja jestem w domu i go tez miziam i sie z nim bawie.
Lilly dzis rano znowu przyszla do lozka sie przytulic. :1luvu: Taka mieciutka moja ukochana bebisia. Emil jest "pierworodny" ale ona jest moje oczko w glowie.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Czw lis 18, 2010 9:34 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Veni vidi vici

No, to wszystko się wyjaśniło! parzynajmniej wiesz, co i jak. Wymiziaj futra ode mnie - zawsze to więcej miziania dostaną :1luvu:
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw lis 18, 2010 9:39 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Veni vidi vici

Cieszę się że teraz już wiesz dokładniej w jakiej jesteś sytuacji :)
Już widzę skąd znam jozefina1970 ale zaległości ze złożeniem wizyty nadrobię później :D
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lis 18, 2010 9:41 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Veni vidi vici

Jestescie tez na FB zaprzyjaznione od wczoraj :mrgreen:

Wyjasnione tak, ale kasy musze mimo to zogranizowac wiecej, bo i 65 € na ulicy nie lezy...

SecretFire

Post » Czw lis 18, 2010 9:50 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Veni vidi vici

kussad pisze:\Już widzę skąd znam jozefina1970 ale zaległości ze złożeniem wizyty nadrobię później :D

Ok, ok :-), ja też nie jestem w stanie tutaj wszystkiego czytać i nadrabiać, musiałabym mieć ze dwa miesiące urlopu :-)
Secret, zrób sobie dobrej herbatki i spokojnie, spkojnie idź drogą zen - kasa się znajdzie :-) Poradzisz sobie na pewno!
Puszeńko

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw lis 18, 2010 9:55 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Veni vidi vici

SecretFire pisze:Jestescie tez na FB zaprzyjaznione od wczoraj :mrgreen: ...

Wiem wiem dlatego byłam ciekawa skąd się znamy i gdzie się spotykamy ale wieczorem już się tutaj nie zdążyłam wpisać :) To świetny pomysł z rekomendacja znajomych zwłaszcza gdy nie znamy swoich nazwisk a jedynie nicki. Osoby z miau często nie kojarzą znajomości ze mną równocześnie z dogo mimo że trwa już od pewnego czasu.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw lis 18, 2010 11:00 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Veni vidi vici

:mrgreen: Jestesmy tu prawie caly dzien, tak ze FB jest tez troche inaczej. Ale ja tam i tak lubie wchodzic. Niedlugo moja farma bedzie na 100 level i koniec. Nastepnej gry chyba nie zaczne, bo i tak nie wyrabiam z czasem.

Herbatke zrobilam mietowa, ale ujdzie z braku laku.

SecretFire

Post » Czw lis 18, 2010 13:20 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Veni vidi vici

Widze poradziłaś sobie z rozmową poranną całkiem nieźle :ok: Czyli wszystko OK, tylko skąd wziąc 65 euro 8O STrasznie duża podwyżka.

A jak tam łąpcia Lili, rozdrapała ?
A co z TENTEGESEM, zamykasz rozdział definitywnie czy dajesz sobie czas ? :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw lis 18, 2010 13:24 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Veni vidi vici

SecretFire pisze: Herbatke zrobilam mietowa, ale ujdzie z braku laku.

Miętową? :lol: Kociska ci nie spiją? :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw lis 18, 2010 13:58 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Veni vidi vici

Lilly uwielbia herbatke z melisy i ziolowe. Emil lubi czarna.

Lapke sobie rozlizala i jest znowu ranka. Smaruje mascia i czekam az sie zasuszy.

Podwyzki wyplady definitywnie nie dostane. Dla Was przeszlo 250 Zl tez by bylo wiele (~65 €). Cos sie wymysli. Najwyzej druga prace podejme gdzies wieczorami.

Teges...odcumowuje go powoli z mojego zycia. Nie wiem, czy jeszcze bedzie dzwonil, ale jak, to mu powiem cos na ten temat.

SecretFire

Post » Czw lis 18, 2010 14:13 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Veni vidi vici

Dostalam akurat zaproszenie do polskiej dyski na Andrzejki, ale kurzcze za daleki dojazd :-(

SecretFire

Post » Czw lis 18, 2010 14:36 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Dorotko, będzie dobrze :ok:
Fajnie, że masz możliwość dorobić.
U nas to naprawdę ciężko z tym, nawet gdybym chciała.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lis 18, 2010 14:38 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Czekamy na "cus"

Czy az tak latwo to nie powiem, bo bym musiala na druga karte podatkowa robic i bym placila wiecej podatkow niz sie w glowie miesci. Do tego tez trzeba czasu. Ide trzy razy w tygdoniu na silownie, prace koncze o 16-tej i do tego zmeczenie. Nie wiem, kiedy to bym robic mogla. Odpoczynek tez jest wazny.

SecretFire

Post » Czw lis 18, 2010 14:42 Re: Www u Emila i Lilly-nadajemy do woli! Veni vidi vici

Dyskoteka ... na to sie jeszcze chodzi ? :mrgreen: Ja juz zapomniałam co to jest. U nas chodzi się do PUBów :mrgreen:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

[poprzednia][następna]