Futrzaste i kosmate - Blanka nie chce jeść. Martwię się :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 25, 2010 16:04 Re: Futrzaste i kosmate- dziś trzymamy kciuki za SecretFire

Trzymamy cały czas :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt cze 25, 2010 18:10 Re: Futrzaste i kosmate- dziś trzymamy kciuki za SecretFire

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: praca ważna rzecz!
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt cze 25, 2010 19:19 Re: Futrzaste i kosmate- dziś trzymamy kciuki za SecretFire

Już jestem trochę niecierpliwa. Chciałabym wiedzieć, że DOBRZE poszło :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob cze 26, 2010 9:39 Re: Futrzaste i kosmate- dziś trzymamy kciuki za SecretFire

Oj przydałyby się wieści, ale musimy trzymać dalej :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob cze 26, 2010 9:43 Re: Futrzaste i kosmate- dziś trzymamy kciuki za SecretFire

no dobra.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: ale jak secret nie da wkrótce jakiegoś info to zaczaruję jej włosy na jakiś oczojebny kolor :twisted: Villemo świadkiem, do czego jestem zdolna...Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob cze 26, 2010 10:40 Re: Futrzaste i kosmate- dziś trzymamy kciuki za SecretFire

pomponmama pisze: Villemo świadkiem, do czego jestem zdolna...Obrazek

I JESZCZE SIĘ CHWALISZ? :twisted:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob cze 26, 2010 15:41 Re: Futrzaste i kosmate- dziś trzymamy kciuki za SecretFire

villemo5 pisze:
pomponmama pisze: Villemo świadkiem, do czego jestem zdolna...Obrazek

I JESZCZE SIĘ CHWALISZ? :twisted:

No przecie odczyniłam nie? :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob cze 26, 2010 19:00 Re: Futrzaste i kosmate- dziś trzymamy kciuki za SecretFire

są już jakieś wieści? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Sob cze 26, 2010 19:06 Re: Futrzaste i kosmate- dziś trzymamy kciuki za SecretFire

nie ma
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Sob cze 26, 2010 22:10 Re: Futrzaste i kosmate- dziś trzymamy kciuki za SecretFire

Hey Wam :-)

Pozno wrocilam, bo drogi zawalone i goraczka wszedzie a ja zmeczona jak nie wiem co. Dziekuje Wam za trzymanie kciukow i myslenie o mnie. To jednak cos dalo. Umowy nie podpisalam, ale mam teraz tak zwanego HeadHunter, ktora bedzie mnie umawiac na rozmowy i od zaraz jestem na zawolanie i jak zadzwoni musze jechac. Tak ze dlugo nie bedzie trwalo, jak dobrze pojdzie, bo babka ma pojecie i mnostwo roboty.
Jest wielka nadzieja, ze dostane cos. Moze to byla wlasnie ta rozmowa, ktorej mi brakowalo.

Dziekuje Wam naprawde, bo wierze w moc wielu i wielu mysli. To jest jak wzmocnienie wlasnych zyczen i pomaga. Nawet jak nic z tego nie wyjdzie, wiem ze robie wszystko, co w mojej mocy, zeby mojemu terazniejszemu szefowi uciec i mnie zeby od tylu zobaczyl.

Dobranoc :-)

Zdjec Figuni mam mnowstwo. :1luvu: Ale to juz nie teraz. Ona taka jest w Rafale zakochana (a on w niej), ze az pieknie patrzec na nich.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob cze 26, 2010 22:18 Re: Futrzaste i kosmate- dziś trzymamy kciuki za SecretFire

P. S.: Ale z wstydem sie przyznaje, ze mnie conajmniej dwa razy zfotografowali na autostradzie, bo za szybko jechalam i jeden z mandatow bedzie tak wysoki, ze moze mnie nawet prawko na miesiac kosztowac... :oops: No wiecie, bylam sie za pozno dojechac a szybka zazda daje wiaterek, jak sie ma popsute jedno okno... :mrgreen: Dzis w drodze powrotnej to juz wszedzie blyski widzialam. :ryk:

SecretFire

Post » Nie cze 27, 2010 17:09 Re: Futrzaste i kosmate- dziś trzymamy kciuki za SecretFire

Dopiero co zobaczylam, ze nawet tytul dla mnie zmienilas. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :oops: Brak mi slow Agusia. Obrazek

SecretFire

Post » Nie cze 27, 2010 19:14 Re: Futrzaste i kosmate- dziś trzymamy kciuki za SecretFire

Z uwagi na brak klatki łapki wstrzymałam akcję łapanek, ale o niej nie zapominam!!
Z mojego bazarku na cel sterylkowy uzbierałam 430 zł.
100 już wydałam na 2 kastracje kocurów. Zdjęcia wykastrowanych kocurów są w tym wątku.
330 zł czeka na powrót klatki łapki, gdyż zamierzam kontynuować akcję "oczyszczania" terenu. Bardzo dziękuję za wsparcie na ten cel.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie cze 27, 2010 19:56 Re: Futrzaste i kosmate- dziś trzymamy kciuki za SecretFire

O moich kotach teraz.

Saszka pokochała podwórko i wieczorami ciężko ją z powrotem do domu zwabić.
Bruno znika na całe dnie i schudł od tego biegania. Bardzo jest przystojny :mrgreen:
Blanki ucho brzydkie bardzo. Podaję theranecron i liczę na cud.
Maciek nie pozwala się kroplówkować :(
Dziś 2 osoby go trzymały (ja i TŻ) a Lucha kuła. Nawet 50 ml nie pozwolił sobie podać. Mam za sobą w tym tygodniu 2 nieudane próby podania płynów. Ciężko...
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie cze 27, 2010 21:31 Re: Futrzaste i kosmate

Ojej, i co teraz Agus? Sa jeszcze jakies mozliwosci z Blanki uchem, czy grozi amputacja? A Macius sie juz pewnie boi igel i wie o co chodzi, jak ktos go w pewnym momencie wola... Przykro mi bardzo, ze sie tak dzieje.

Dobranoc Wam.

SecretFire

[poprzednia][następna]