MaryLux pisze:Dobrze, że nie FIV i nie PP, ale źle, że nie wiadomo, co jest. Robiłaś test na FeLV? (tfu, tfu, na psa urok, spluwam trzy razy przez lewe ramię)
Test na FeLV był robiony przy pobraniu krwi przed operacją. Jest ujemny.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Dobrze, że nie FIV i nie PP, ale źle, że nie wiadomo, co jest. Robiłaś test na FeLV? (tfu, tfu, na psa urok, spluwam trzy razy przez lewe ramię)
vega013 pisze:MaryLux pisze:Dobrze, że nie FIV i nie PP, ale źle, że nie wiadomo, co jest. Robiłaś test na FeLV? (tfu, tfu, na psa urok, spluwam trzy razy przez lewe ramię)
Test na FeLV był robiony przy pobraniu krwi przed operacją. Jest ujemny.
vega013 pisze:Gabi wczoraj wieczorem nie chciała jeść. W nocy spała na poduszkach przy kaloryferze. Dziś jest słabiutka, nie je. Leży tam, gdzie się ją położy i ma smutne oczęta. O 13:00 idziemy do wetki. Poszłabym wcześniej, ale wetka akurat operuje, potem będzie miała pacjentów. Nie chcę stresować malutkiej czekaniem w poczekalni. Boimy się oboje o nią. Przecież Gabi musi nam wyrosnąć na dużego kota i musi cieszyć się życiem.
Może to po odrobaczeniu?
casica pisze:vega013 pisze:Gabi wczoraj wieczorem nie chciała jeść. W nocy spała na poduszkach przy kaloryferze. Dziś jest słabiutka, nie je. Leży tam, gdzie się ją położy i ma smutne oczęta. O 13:00 idziemy do wetki. Poszłabym wcześniej, ale wetka akurat operuje, potem będzie miała pacjentów. Nie chcę stresować malutkiej czekaniem w poczekalni. Boimy się oboje o nią. Przecież Gabi musi nam wyrosnąć na dużego kota i musi cieszyć się życiem.
Może to po odrobaczeniu?
Haniu, Zawieszka gdy miała około 7 miesięcy, też miała podobne objawy.
Wysoka temperatura, brak apetytu, ogromne osłabienie, osłuchowo żadnych zmian, testy ujemne. Po dwóch dniach okazalo się, że to silna infekcja górnych dróg oddechowych (do tej pory nie wiem czy to była wirusówka czy przeziębienie). Mała była bardzo cienka, leczenie było analogiczne do tego, które zastosowano u Gabi. Mam nadzieję, że i u Ciebie będzie podobnie.
kotka doroty pisze:Ojej![]()
Gabuniu co się dzieje maleńka![]()
Do tej pory cichutko ,w tajemnicy podczytywałam o małej Gabuni ale teraz ze zmartwienia się ujawniam.
Gabuniu malutka zdrówka![]()
![]()
![]()
Może to po szczepieniu?
Wszelakie choróbska precz od koteńki
kalair pisze:Haniu, bądź dobrej myśli...Musi być dobrze.
KAsia Amy pisze:I my przycupniemy i kciuki za Gabi potrzymamy![]()
Zdrówka Mała
vega013 pisze:KAsia Amy pisze:I my przycupniemy i kciuki za Gabi potrzymamy![]()
Zdrówka Mała
Witaj KAsia AmyMiło, że trzymasz kciuki za Gabi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 89 gości