devonki i moje dwa i kawałek ogona:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 04, 2010 19:23 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, życzenia, życzenia!!:)

bardzo dziękujemy za życzenia!
Bazyli vel troll Bagienny pośniadankowo świątecznie:)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch
wyprzedaż szafy, zapraszam :)

gosikbaum

Od: Pt sty 30, 2009 21:43

Post » Pon kwi 05, 2010 2:06 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, życzenia, życzenia!!:)

Troll bardzo przystojnie wyszedl na sesji :P i nawet zdjecie z jezyczkiem sie trafilo :mrgreen:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Czw kwi 08, 2010 13:14 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, życzenia, życzenia!!:)

się witam zanim doczytam :mrgreen:
devońsko... trollsko... czy tu Raj? :1luvu:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Czw kwi 08, 2010 13:18 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, życzenia, życzenia!!:)

devońsko, trollsko, i kudłato tyż:) nie wiem czy dla ludziów, ale dla futer staram się by rajsko było
Obrazek Obrazek Obrazek
Koty są stworzeniami skończonymi, reszta świata jest wadliwa, taki jest obiektywny stan rzeczy. Jerzy Pilch

gosikbaum

Post » Nie kwi 11, 2010 9:49 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, życzenia, życzenia!!:)

Pati została wykąpana i obyło się bez strat w ludziach i kotach :twisted:
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Nie kwi 11, 2010 19:55 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, życzenia, życzenia!!:)

yogusia pisze:Pati została wykąpana i obyło się bez strat w ludziach i kotach :twisted:
Pati została wykąpana i obyło się bez strat w ludziach i kotach :twisted:

foty prosimy!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw kwi 15, 2010 20:36 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, co nowego u dziewczynek?

codziennie rano, gdy zapach kawy już przyjemnie wypełnia kuchnię, gdy dwaj ogoniaści panowie rozpoczynają po śniadaniową toaletę a małoogoniasty pan ćwiczy moją cierpliwość podlewając mi tuje w ogródku, gdy już dwunożni chłopcy, zarówno mali jak i trochę więksi opuszczą dom i zewsząd otoczy mnie błoga cisza, gdy już obowiązki wypełnione, gęby nakarmione, ludzie ubrane i do przedszkola wysłane, gdy Troll wysikany idzie dosypiać na ciepłą podłogę do łazienki, ja siadam z ulubionym kubasem neski, otwieram forum miau a tu.....nic nowego od moich panieniek nie ma!!
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Czw kwi 15, 2010 20:40 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, co nowego u dziewczynek?

No właśnie, co tam?
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Pt kwi 16, 2010 6:17 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, co nowego u dziewczynek?

pewnie mało informacji, bo obecność dziewczynek w naszych domach jest już czymś dla nas oczywistym i normalnym, a życie toczy się normalnym trybem, już właściwie nie pamiętamy jak to było bez Pati, nawet Yoga się w końcu przekonała, ze to małe i chude wcale takie złe nie jest, Pati jak to Pati: apetyt ma, ochotę na mizianki zawsze, ma kilka ulubionych miejsc w domu i wcale nie są to posłanka, które jej kupiliśmy tylko np pudełko i szafka, za to z rzeczy specjalnie dla niej kupionych uwielbia siedzieć pod samym sufitem na drapaku, jak wracamy do domu to wita nas przy drzwiach z Gerym, potrafi siadać i dawać łapę na komendę, uwielbia biegać z myszką w zębach i potrafi się nią bawić godzinami, ze zdrowiem problemów brak, ładnie porosła futerkiem, zaliczyła pierwszą kąpiel u nas w domu i tylko 2 razy miaukneła i raz próbowała uciec z wanny, poza tym bez problemów, suszenie było nawet dla niej przyjemne, jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę po pracy

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pt kwi 16, 2010 7:09 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, co nowego u dziewczynek?

bardzo się cieszę Agnieszko że moja ulubienica tak się fajnie zaaklimatyzowała, i cały czas sie zastanawiam skąd ja znalazłam w sobie siłę by ją Wam oddać:) :wink: ale wiem że jest szczęśliwa z Wami
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

Post » Sob kwi 17, 2010 19:07 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, co nowego u dziewczynek?

U nas też nic nowego.. Za Gagą już nie mogę wołać 'łysolku', bo ładnie obrosła futrem. Zołzą za to nazywana jest dalej. Jej najnowszy wybryk (najnowszy z tych większych ofkorz), to przegryzienie się przez karton z mlekiem i zalanie kuchni ;) Dobrze, że chociaż biegunki po takiej ilości nie dostała..
Śpi dalej tylko u mnie w łóżku, a podczas dnia włazi pod kocyk. Drze mordkę uparcie jak czegoś chce.. i z tysiąca innych powodów też ;) Towarzyszy mi, kiedy siedzę przy komputerze, poluje na wskaźnik myszki ;) Czasem interesuje się też ekranem telewizora..
No to chyba będę musiała jej kupic iPada:
http://www.youtube.com/watch?v=Q9NP-AeKX40
;)

Luss

Od: Pt paź 06, 2006 10:06

Post » Sob kwi 17, 2010 19:43 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, co nowego u dziewczynek?

Gery też przegryzł karton z mlekiem i całą trójkę musiałam ratować Lakcidem przed biegunką :evil:

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Sob kwi 17, 2010 20:02 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, co nowego u dziewczynek?

Moje przegryzają na szczęście tylko butelki z wodą mineralną... :wink:
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Sob kwi 24, 2010 15:51 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, co nowego u dziewczynek?

dzisiejsze przytulanki:
Obrazek
może zdjęcie nie do końca wyraźne, ale to typowy obrazek u nas w domu, Pati ociera się Geremu o brzuch, a Gery wylizuje jej uszy

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Sob kwi 24, 2010 18:20 Re: Luna, Pati, Lady Gaga, co nowego u dziewczynek?

ależ Patinka pięknie sie ofutrzyła!! takie ma loczki na grzbiecie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

gosikbaum

[poprzednia][następna]