Cześc

Moderator: Estraven

Dyktatura pisze:Jak tylko dotrę na pocztę to złoże skargę na tego listonosza.
MalgWroclaw pisze:Dyktatura pisze:Jak tylko dotrę na pocztę to złoże skargę na tego listonosza.
Powodzenia![]()
zapewne Twój urząd skieruje Cię do centrali i tak się będziesz przepychać, tracąc zdrowie i energię, a i tak się nic nie zmieni.
Kiedyś próbowałam się poskarżyć na kogoś, kto zostawił awizo, choć wyjątkowo byłam w domu. Ale nikt nie chciał przyjąć mojej skargi, więc dałam spokój. U mnie doręczyciel chodzi teraz raz w tygodniu, sąsiadka mnie uświadomiła. Tak, że na mojej wsi święto.
MalgWroclaw pisze:Dyktatura pisze:Jak tylko dotrę na pocztę to złoże skargę na tego listonosza.
Powodzenia![]()
zapewne Twój urząd skieruje Cię do centrali i tak się będziesz przepychać, tracąc zdrowie i energię, a i tak się nic nie zmieni.
Kiedyś próbowałam się poskarżyć na kogoś, kto zostawił awizo, choć wyjątkowo byłam w domu. Ale nikt nie chciał przyjąć mojej skargi, więc dałam spokój. U mnie doręczyciel chodzi teraz raz w tygodniu, sąsiadka mnie uświadomiła. Tak, że na mojej wsi święto.
Dyktatura pisze:Jesteśmy.
Ostatnie dni były mocno zabiegane.
Kociaki jak zwykle broją, śpią, polują na sroki i gołębie które przylatują na nasz balkon i tulą się wieczorami mrucząc i opowiadając o ciężkim życiu kota.
Jutro wracam na Hawaje. Jeszcze nie wiem jak długo tam będę. Mam nadzieję, że szybko wrócę do koteczków.
Pozdrowienia dla wszystkich cioć.

Zaraz wyślę Dużą coby go zabrała i do mię przywiezła! I do TOZu zadzwonię! Jak im miauknę to w potskokach zrobią kątrolę że się Lilusia i Nalę zaniedbywuje!
MB&Ofelia pisze:Teściowna. Na jakowe Hawaje ty znowuż tuptasz. To jezd niemożliwne coby mojego koffanego Lilo zostawiać samiutkiego i głodmnego i nie wymizianego![]()
![]()
Zaraz wyślę Dużą coby go zabrała i do mię przywiezła! I do TOZu zadzwonię! Jak im miauknę to w potskokach zrobią kątrolę że się Lilusia i Nalę zaniedbywuje!
![]()
Książniczka Ofelja
Moli25 pisze:Duza mowi ze dobrze ze te Hawaje blisko![]()
Moli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości