Dziękujemy! Więcej foteczek u nas na wątkukotka doroty pisze: No cudne cudoRudisiu "malutki"
![]()
![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Taaa? Klawiatura go tak zmęczyła....- pisać do ciebie chciał siedząc na niejpomponmama pisze:Rudiś kochany!A czym go tak wyrodna matko zmęczyłaś?!
Wygląda na wykończonego. Pewnie musiał ci biedaczek cały dzień pozować do zdjęć - ty oprawco!
bez stanika ?8Opomponmama pisze:Fuj! Zaduch jest okropny! Normalnie nie ma czym oddychać.Chłopaki siedzą na spacerniaku i wyglądają na zadowolonych, a ja spocona jak amerykański indyk przed świetem dziękczynienia pyrgam po domu w samych majtkach. Straszne dziecko opróżniło skarbonke i liczy fundusze, zastanawiąjąc się w co zainwestować gotówkę
Ja już nie liczę, bo już zainwestowałam
kupiłam podręczniki do pierwszej klasy, tornister i piórnik. Jestem znowu spłukana.
Ale urlop coraz bliżej i wreszcie sobie odpocznę. Już się nie mogę doczekać.
Żeby tylko jeszcze jutro jakoś tą rozmowę przeżyć...
shira3 pisze:Taaa? Klawiatura go tak zmęczyła....- pisać do ciebie chciał siedząc na niejpomponmama pisze:Rudiś kochany!A czym go tak wyrodna matko zmęczyłaś?!
Wygląda na wykończonego. Pewnie musiał ci biedaczek cały dzień pozować do zdjęć - ty oprawco!
Wow faktycznie pomogłojak pomponmama rozstawia po kątach to lepiej już jej
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 43 gości