Pomocy Wroclaw !! Leticja i Tosia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 12, 2009 18:37

Iweta pisze:
Jak miło znowu Cię ....przeczytać.
Pozdrawiam serdecznie :D

Szkoda, że teraz tak rzadko się pokazujesz :(

Witaj :)

Nigdy nie bylam jakas niezwykla gadula ;) a ze aparat fotograficzny sie zbuntowal, to i nie mam co wklejac :(

Jutro Malinka idzie na sterylke, a Lolus w przyszlym tygodniu na kolejna chemie...
Tosiulka straaasznie przytyla po sterylce :( pilnujemy jej, ale ona doslownie puchnie w oczach :(
Leticja coraz czesciej pokazuje sie ludziom, niczym dobry duszek ;)

A co u Iskiereczki?

bellavita

Od: Czw wrz 27, 2007 15:04

Post » Pon sty 12, 2009 20:00

A widziałyście jaką siostrę bliźniaczkę Leticji zabrałyśmy ze schroniska?
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Wto sty 13, 2009 10:44

bellavita pisze:
Iweta pisze:
Jak miło znowu Cię ....przeczytać.
Pozdrawiam serdecznie :D

Szkoda, że teraz tak rzadko się pokazujesz :(

Witaj :)

Nigdy nie bylam jakas niezwykla gadula ;) a ze aparat fotograficzny sie zbuntowal, to i nie mam co wklejac :(

Jutro Malinka idzie na sterylke, a Lolus w przyszlym tygodniu na kolejna chemie...
Tosiulka straaasznie przytyla po sterylce :( pilnujemy jej, ale ona doslownie puchnie w oczach :(
Leticja coraz czesciej pokazuje sie ludziom, niczym dobry duszek ;)

A co u Iskiereczki?

Iskiereczka a raczej Synuś :) odkąd wrócił z adopcji (a czasu już troche minęło) nie rostaje się ze mną. Oczywiscie jest to miłe, ale nie zmienia faktu, że powinnam kilka sztuk kociastych wyadoptować. Niestety nie potrafie tego zrobić. Bardzo żałuje, że nie doszło do adopcji z Tobą, teraz już nie potrafię oddać go komuś innemu, tym bardziej, że już raz to zrobiłam i wrócił, wygłodzony, stęskniony pieszczot i w ogóle taki....wyposzczony. Chętnie też oddałabym komuś Julka, który jest bardzo grzeczny i przytulasny, ale mam problemy, ponieważ moje kocury Teodor, Krecik i Julek nie potrafia ze sobą życ. Julka tępi i Teodor i Krecik ,oczywiście każdy osobno, ponieważ każdy z nich musi być osobno zamknięty. Z kolei Teodor tępi również Krecika,który panicznie się go boi. Jest to dla mnie bardzo uciążliwe pamietać o izolacji każdego osobno a dla domowników jeszcze bardziej uciążliwe.
Julka i Synka oddałabym ale tylko komuś znajomemu ,komuś o kim wiem, że będzie go kochał tak jak ja, szczególnie Synka, który jest wyjątkowy ze swym okazywaniu miłosci . Do wydania mam też Kube, która jest u mnie już ponad rok na tymczasie i Gienie, ale na razie mieszkaja sobie i jest fajnie :) (na pewno mnie ale niestety mój TŻ zaczyna mieć dość) to jest jednak 13 kotów!!! i 2 psy.

A w taki sposób spędza większość dnia Synuś, ciągle jest uczepiony mojej szyi, w ten sposób siedzimy i chodzimy, również w taki sposób sypia wtulony w moją szyje, wkrecony we włosy i ciumkający :)

Obrazek....
Obrazek...Obrazek...Obrazek.....Obrazek...Obrazek...

Pozdrawiam Was serdecznie razem z Iskierką

Obrazek
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw sty 29, 2009 19:43

Haloo, czy ktoś tu jeszcze zagląda ? :cry:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt sty 30, 2009 19:22

Iweta pisze:Haloo, czy ktoś tu jeszcze zagląda ? :cry:

zaglada ... zaglada ;)

masz pw :)

bellavita

Od: Czw wrz 27, 2007 15:04

Post » Pt sty 30, 2009 23:44

hej bella :) jak ja dawno w Twoim wątku nie byłam 8O 8O 8O co u mojej księżniczki Leti słychać? :D
Asminka, Perełka[*], Nuna[*], Zula[*], Lila
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

moniex

Od: Pt cze 15, 2007 19:52

Post » Śro mar 04, 2009 13:50

Witajcie:):):)
Loluś był dzisiaj na chemii, wyniki krwi były dobre. Dzielny z niego chłopak, prawda:)))) przytył nam około kilograma, teraz waży ponad 4:))) nasz królewicz:))) została nam jeszcze jedna chemia w kwietniu, a potem pół roku spokoju:)
dzisiaj dr Hildebrand powiedział nam, że jakaś miła pani ze swoim kotkiem zgłosiła się do niego na leczenie zainspirowana postępami Lolka:))) miło, że te nasze pogaduszki mogą się komuś przydać:)
Lolek z Maliną bardzo się kochają-myślimy, że to też daje mu dużo dobrej energii:)) na razie tyle do usłyszenia pozdrawiamy Was gorąco:)
Kochany Lolek :)
Obrazek ObrazekKochany Frodo za TM :(

magdaze

Od: Pon maja 09, 2005 10:19

Post » Śro mar 04, 2009 14:08

Nareszcie jakieś świeże wiadomości :) I to same dobre :)

Kicia_

Post » Śro mar 04, 2009 14:18

Kicia_ pisze:Nareszcie jakieś świeże wiadomości :) I to same dobre :)

Hej Kicia :)
oby jak najdłużej były dobre :)
właśnie czytam początek wątku, gdzie bellavita opisuje jaki to z Lolka niejadek :) żebyś go teraz zobaczyła, toż to istny odkurzacz :) wszystko futruje :) jak ja jem mandarynkę on też musi, to samo jest między innymi z: bobem, bananem, lodami, pomello, ogórkami kiszonymi ;) itd.

magdaze

Post » Śro mar 04, 2009 14:30

Lolek duży i ciężki :roll: , fotki na dowód proszę.

Kciuki za zdrowie :D

Lolek i Malinka koci duecik :D

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Śro mar 04, 2009 16:56

ooo magdaze :D miło Cię znowu widzieć :wink: a co u belli słychać? czemu się nie odzywa?? :twisted:
Asminka, Perełka[*], Nuna[*], Zula[*], Lila
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

moniex

Od: Pt cze 15, 2007 19:52

Post » Śro mar 04, 2009 18:02

magdaze pisze:

właśnie czytam początek wątku, gdzie bellavita opisuje jaki to z Lolka niejadek :) żebyś go teraz zobaczyła, toż to istny odkurzacz :) wszystko futruje :) jak ja jem mandarynkę on też musi, to samo jest między innymi z: bobem, bananem, lodami, pomello, ogórkami kiszonymi ;) itd.

Hmmm... jak widać wybredny nie jest :twisted:

Kicia_

Post » Czw mar 05, 2009 8:28

moniex pisze:ooo magdaze :D miło Cię znowu widzieć :wink: a co u belli słychać? czemu się nie odzywa?? :twisted:

Witaj moniex :) Bellavita niestety jest mocno przeziębiona, ale mam nadzieję, że niedługo będzie już lepiej i wtedy na pewno coś napisze :)

magdaze

Post » Czw mar 05, 2009 8:29

Wima pisze:Lolek duży i ciężki :roll: , fotki na dowód proszę.

Kciuki za zdrowie :D

Lolek i Malinka koci duecik :D

Jak tylko kupię baterie do aparatu to nadgonimy zaległości, teraz musicie nam wierzyć na słowo ;)

magdaze

Post » Czw mar 05, 2009 8:30

Kicia_ pisze:
magdaze pisze:

Hmmm... jak widać wybredny nie jest :twisted:

wiesz Kicia jak to jest :) na wszystko mu wolno, mówię Ci taki z niego Królewicz, że hej ;) chodzi nam po głowach ;)

magdaze

[poprzednia][następna]