sfinks pisze:matko, naliczyłam 13tak nie może być !!!
Musisz wziąć czternastego !![]()
Trzynastka absolutnie odpada![]()
Pewnie, że odpada..

Moich jest osiem..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sfinks pisze:matko, naliczyłam 13tak nie może być !!!
Musisz wziąć czternastego !![]()
Trzynastka absolutnie odpada![]()
Satoru pisze:a do kogo idzie mały skarbek?:)
aamms pisze:AgaPap pisze:NO właśnie jak ja byłam u Ani w odwiedzianch niecały miesiąc temu to było tylko Miałe Białe Puchate z maluchów, a teraz o dwa srajdy wiecej i ile miziania mnie ominęło .
Zapraszam ponownie..
Nawet Bonik już daje się miziać gościom..
aamms pisze:Się pochwalę..
Wreszcie dzisiaj odebrałam, czekającą na mnie od prawie roku, legitymację członka TOZu..
aamms pisze:Avian pisze:Szylkrecia nieziemska - wygląda na naprawdę maleńką![]()
(a tak w ogóle to juz sie pogubiłam w Małych-i-Puchatych-Cosiach :oops: )
Z cosiami to bardzo proste..
1. MałeBiałePuchate (MBP)- jak sama nazwa wskazuje było małe, białe i puchate.. teraz zrobiło się sporo większe ale nadal jest białe i puchate.. i to bardziej puchate niż na początku..
2. JeszczeMniejszeCzarnePuchate (JMCP) czasem zwane czernidełkiem, jak przyjechało do mnie, było jeszcze mniejsze niż MBP.. stąd nazwa "JeszczeMniejsze".. no i czarne od koloru futerka..
3. MałeCóś - nawet powinnam nazwać je "MaleńkieCóś", bo jest jeszcze mniejsze od Czernidełka.. a Cóś, bo zadatki na kota owszem - ma, ale na razie to własnie jest "Cóś" a kotem dopiero będzie..
Proste, prawda?
Misiu pisze: hmm, potrzebowałam takiego właśnie, prostego wyjaśnienia w sprawie "Cosiów"![]()
![]()
"MalenkieCóś" prześliczne, tylko się zakochać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 103 gości