Femka pisze:ohoho
trolle na mietłach przyleciały
Ze niby kto? Marcelibu czy Moś?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:moś pisze:Napewno Marcelibu
Jesteś pewna?
że tak zejdę z kotów...
skaskaNH pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Napewno Marcelibu
Jesteś pewna?
że tak zejdę z kotów...
To moze zejdz tak ze mnie![]()
![]()
Kalair siedzi na Moisu?![]()
![]()
Toż tu istna Sodomia i Gomoria
trawa11 pisze:Jak tu mowa o kotach ,to i ja jeszcze trzy grosze dorzuce![]()
niebyło nas dobrych pare godzin w domku.Podjezdzamy pod dom ,a tam Maniulek na czatach stoi
i wiecie ,nagle jeszcz ei maluchy tam wskoczyły,nie wiem czy nas wyczuły
,ale to taki fajny widok,gdy na nas czekaja .Oczywiscie na parapecie okna
![]()
Ledwo drzwi otworzylismy ,cała trójak juz podbiegła,tylko Bajunia z opoznieniem przydreptała
![]()
jakies pol gdoziny juz w domku jesteśmy ,a TZ ,jeszcze nawet kurtki nie zdjal,wszystkie chca lezec w jego ramionach![]()
Wiecie ,no pewnie wiecie ,jakie to fajne.....
skaskaNH pisze:I ja Wam powiem, że kocham ten komitet powitalny na przedpokoju, te ogonki do góry i krążące miedzy nogami towarzystwo.
Ostatnio wróciłam po prau dniach do domu - i to było takie cudne uczucie, zobaczyć całe stado w komplecie, które wylazło, żeby sie przywitać. Tak sie od razu ciepło, domowo poczułam
Femka pisze:skaskaNH pisze:I ja Wam powiem, że kocham ten komitet powitalny na przedpokoju, te ogonki do góry i krążące miedzy nogami towarzystwo.
Ostatnio wróciłam po prau dniach do domu - i to było takie cudne uczucie, zobaczyć całe stado w komplecie, które wylazło, żeby sie przywitać. Tak sie od razu ciepło, domowo poczułam
to masz farta
bo jak ja wróciłam z Krakowa, to towrzystwo udało, że mnie nie zauważyło![]()
dopiero głaskami dały się przekonać
korupcja
skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:I ja Wam powiem, że kocham ten komitet powitalny na przedpokoju, te ogonki do góry i krążące miedzy nogami towarzystwo.
to masz farta
korupcja
Czasem trzeba i do tego sie posunąć
Właśnie obawiam sie, że mama przez ten czas skorumpowała czymś MOJĄ Niuńke, bo jakoś chetniej przesiaduje teraz u niej w pokojuTrza bedzie przebić stawkę
Femka pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:I ja Wam powiem, że kocham ten komitet powitalny na przedpokoju, te ogonki do góry i krążące miedzy nogami towarzystwo.
to masz farta
korupcja
Czasem trzeba i do tego sie posunąć
Właśnie obawiam sie, że mama przez ten czas skorumpowała czymś MOJĄ Niuńke, bo jakoś chetniej przesiaduje teraz u niej w pokojuTrza bedzie przebić stawkę
potrzebujesz wsparcia finansowego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości