Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mokkunia pisze:Szczecin to jest koniec świata
daleeeeeeko od Łodzi :d
reddie pisze:Wątek koci, ale muszę wtrącić parę mniej kocich szczegółów...
Otóż, nastąpiły pewne drobne zmiany w moim życiu. Jak już pisałam - chwilowo konieczność (lub też wybór jak kto woli) zmusza mnie do tymczasowej-na-czas-bliżej-nieokreślony przerwy w braniu tymczasów. Z jednej strony jest mi cholernie ciężko podejmować taką decyzję. Z drugiej strony jednak nie wyobrażam sobie teraz funkcjonowania z dużą liczbą zwierząt w mieszkaniu. Bo musiałabym dość często prosić kogoś o pomoc w opiece nad kotami na czas mojej dłuższej nieobecności w Bydgoszczy. A takie nieobecności zakładam, że będą się zdarzały raczej regularnie do czasu podjęcia kolejnej decyzji - tym razem być może życiowejA naprawdę nie mogę obciążać nikogo swoimi sprawami. I tak już za bardzo obciążam cariewnę i jej TZta oraz moich rodziców (BTW: Kasia, aj low ju, wiesz? jesteście z Danielem najlepszymi friends na świecie! i naprawdę nie wiem, jak się wam w ogóle odwdzięczę za wszystko, co dla mnie robicie
)
Kurde, jak człowiekowi się perspektywa może zmienić czasem, chociaż zarzekał się, że "nigdy żaden facet nie wpłynie na to, co robię dla kotów! przenigdy!"
Aż mi wstyd trochę...
agatka84 pisze:Madzia nie znikaj
reddie pisze:agatka84 pisze:Madzia nie znikaj
Nie znikamZ materią u mnie wszystko ok, trochę schudłam jedynie
bubor pisze:Co by nie było - powodzenia Reddie
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 42 gości