Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:Atrakcji ciąg dalszy.
Właśnie dzieci moje przysłały zdjęcie:
Od wczoraj mają kota![]()
To Dafne, czyli Dafi. Ma 10 tygodni, malutka, ze stodoły na wsi, mama już się nie interesowała i nie karmiła. Przywieźli w kontenerku, w domu postawili, otworzyli, przybiegł pies, obwąchał, oblizał i pokochał. Mała pozwiedzała mieszkanie, wszędzie ma legowiska, pudełeczka, itd, ale woli obok kogokolwiek. Sama je, załatwia się do kuwetki, a nawet dwóch, pierwszą noc przespała w łóżku między Synową a bardzo stareńkim psem, który od niej nie odchodzi, jest przeszczęśliwy. Dzieci moje nie przyjmują żadnych rad, wszyscy się cieszą, a Dafi jedzie na przegląd i szczepienia do weta prawdopodobnie w poniedziałek. Jadę poznać Dafi we wtorek.
zuza pisze:I taki mały kot pojedynczy?
zuza pisze:I taki mały kot pojedynczy?
czitka pisze:Atrakcji ciąg dalszy.
Właśnie dzieci moje przysłały zdjęcie:
Od wczoraj mają kota![]()
To Dafne, czyli Dafi. Ma 10 tygodni, malutka, ze stodoły na wsi, mama już się nie interesowała i nie karmiła. Przywieźli w kontenerku, w domu postawili, otworzyli, przybiegł pies, obwąchał, oblizał i pokochał. Mała pozwiedzała mieszkanie, wszędzie ma legowiska, pudełeczka, itd, ale woli obok kogokolwiek. Sama je, załatwia się do kuwetki, a nawet dwóch, pierwszą noc przespała w łóżku między Synową a bardzo stareńkim psem, który od niej nie odchodzi, jest przeszczęśliwy. Dzieci moje nie przyjmują żadnych rad, wszyscy się cieszą, a Dafi jedzie na przegląd i szczepienia do weta prawdopodobnie w poniedziałek. Jadę poznać Dafi we wtorek.
czitka pisze:zuza pisze:I taki mały kot pojedynczy?
Ja się nie wtrącam. Nie wszyscy chcą mieć kilka kotów, z różnych powodów. Jest sześć rąk do głaskania i pies. Zobaczymy co będzie dalej, mam nadzieję, że wszystko dobrze.
Lifter pisze:zuza pisze:I taki mały kot pojedynczy?
Jeden kot powoduje kolejne - Hemigway. Albo Chandler. W kazdym razie ktorys z nich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości