jolabuk5 pisze:Oj to długo! Nie mozna kupić w innym miejscu?
Sabcia
Można. 20 min. spaceru w 1 stronę
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Oj to długo! Nie mozna kupić w innym miejscu?
Sabcia
Chikita pisze:Lusia wiem, bo Duża mi daje psie i są dobre.
Chiko
MaryLux pisze:Anna2016 pisze:Miau Kolumbku i Lusiu. I co? Dostaliście smaczki dziś?
Ziniazatroskana
Nie, kioskarz je przywiezie dopiero w czwartek.
Moli25 pisze:MaryLux pisze:Anna2016 pisze:Miau Kolumbku i Lusiu. I co? Dostaliście smaczki dziś?
Ziniazatroskana
Nie, kioskarz je przywiezie dopiero w czwartek.
Jakie to smaczki takie pycha? Ze nie są dostępne od ręki ?
MaryLux pisze:Udawałam bardzo skutecznie. Cały metr kwadratowy jest porządniejszy
Duża
MB&Ofelia pisze:Lusia. I jak, czy twoja Duża udawała że posprząta? Moja właśmnie udaje. Po tym jej posprzątaniu czasami jezd więksiejszy bałaganu niż przed![]()
Koląb. Dostałeś mniamuśności? Czy czeba Ciocię MaryLux ugryznąć w dupinkę?
Książniczka Ofelja
Wucet odkamieniam. Przy pomocy sody i kwasku. Nie wiem co z tego wyjdzie.
I nie wiem jak jutro wytrzymamy w pracy - mamy awarię kanalizy i zakaz korzystania z wc do odwołaniaNie wiadomo czy nie trzeba będzie siusiać pod krzaczkiem na naszym malutkim podwórku
![]()
Duża
Marmolada18 pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. I jak, czy twoja Duża udawała że posprząta? Moja właśmnie udaje. Po tym jej posprzątaniu czasami jezd więksiejszy bałaganu niż przed![]()
Książniczka Ofelja
I nie wiem jak jutro wytrzymamy w pracy - mamy awarię kanalizy i zakaz korzystania z wc do odwołaniaNie wiadomo czy nie trzeba będzie siusiać pod krzaczkiem na naszym malutkim podwórku
![]()
Duża
Wiaderko ze sobą do pracy, wiaderko! Albo każda swoje, albo jedno wspólne![]()
Anna2016 pisze:Mniau, te smaczki to już dziś, Ciociuuuu?
Zunia
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:Udawałam bardzo skutecznie. Cały metr kwadratowy jest porządniejszy
Duża
Zawsze cośZresztą nad metrem kwadratowym też można się namęczyć, jak ja wczoraj przy wc.
Marmolada18 pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. I jak, czy twoja Duża udawała że posprząta? Moja właśmnie udaje. Po tym jej posprzątaniu czasami jezd więksiejszy bałaganu niż przed![]()
Książniczka Ofelja
![]()
Duża
Wiaderko ze sobą do pracy, wiaderko! Albo każda swoje, albo jedno wspólne![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Del, Gosiagosia, Silverblue, zuza i 126 gości