Bytomskie Łobuzy cz. 9 - Walczymy!zdj str 96-100

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt wrz 30, 2016 11:36 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Klaudia piszesz o tym grzejniku olejowym. Jaki masz ? Ilu żeberkowy ? Do jakiej temperatury się nagrzewa i ile ma mocy ?
Przyznam ,że ostatnie dni dały mi popalić i śpię pod kołdrą i kocem czego wcześniej nie robiłam. Wyjście z pod prysznica też jest mało przyjemne. Coraz bardziej jestem skłonna skusić się na kupno takiego olejaka.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt wrz 30, 2016 11:56 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Tak o tym. Ja mam i takie i takie zaykle elektryczne, ale olejowy jest duzo lepszy. Cieply jest caly czas, mozna na nim suszyc ubrania i ciasto drozdzowe super wyrasta ;) kiedys pizza az mi wylazla z ogromnej miski i zalala grzejnik na ktorym sie upiekla :p ja nie wiem do jakiej temp sie nagrzewa. 2000 kw starcza na 20 m2. W lazience mam zeberek 8 i puszczam zawsze na poziom 1.5 lub 1.8 a ma jeszcze dwa dodatkowe poziomy czyli poziom drugi i trzeci. W lazience mam cieplo jak w piecu. A dodam ze nie mam lazienki zamknietej - mam i okno i poec gazowy wiec ciagle jest dostep powietrza z dworu i bez grzejnika wieje. A mimo to ten grzejnik daje doskonale rade nawet w zimie.
Grzejniki olejowe sa tanie a ja sobie bardzo bardzo chwale.
Mam tez grzejniki elektryczne (nie z dmuchawa tylko normalne) i ich wada jest taka ze jak sie wylaczy sam, bo tak uzna za stosowne to sie wychladza i znowu zalacza. A olejowy tez ale przy tym wciaz grzeje. Za 120 zl kupisz taki o mocy 2000 i zawsze masz pod reka ciepelko :)
I koty lubia :) Ja mam firmy Sanico. Mozesz sobie poczytac na stronie producenta o nim.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt wrz 30, 2016 15:51 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Wróciłam od mojej wetki. Dziwna rzecz stała się z Marysią. Ostatnio miała 6,4 kg a teraz ma 5,25 mimo, że wyraźnie przytyła. Wczoraj jak siedziała, to nawet miała biust jak kobieta ;p Ja jej dawałam 7 kg teraz a tu taki numer. Może ostatnio się pomyliliśmy, ale Marysia jest ciężka, więc nie rozumiem tego.
Osłuchowo jest ok i płuca i serce. Więc nie wiem skąd to dziwne oddychanie ostatnio. Mamy zalecenie zrobić jeszcze raz usg brzucha, bo Marysia jest wylizana nadal i rtg płuc.
Pokazałam wetce Kitusię na ostatnich zdjęciach i była zachwycona Kitusiowym wyglądem zdrowym :) W środę chwila prawdy - morfo i macanko. Oby nie było tego guza na klatce piersiowej, który najpierw był obrzękiem a potem onkolog stwierdziła, że to jednak mięsak :/

klaudiafj

Post » Pt wrz 30, 2016 17:56 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Klaudia byla wazona na tej samej wadze?
U mnie w przychodni weci bardzo pilnuja by koty byly na tej samej wadze wazone co zawsze.
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pt wrz 30, 2016 17:58 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Tak, na tej samej. A naprawdę jest co dźwigać i nawet czuć pod ręką takiego misia :)

MaryLux dziękuję :)

klaudiafj

Post » Pt wrz 30, 2016 20:09 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt wrz 30, 2016 22:23 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Dziekuje Basiu :*
Kitusia na dobranoc :)

Dobranoc Ciocie
Obrazek

Obrazek

Tak bardzo ja kocham, ze nie jestem a stanie opisac tej milosci slowami. To jest cos ponad wszystkimi uczuciami - Kocham ja tak, ze nawet slowo 'kocham' nie oddaje mocy tego uczucia <3 i az beczec mi sie chce z milosci tej :)

klaudiafj

Post » Sob paź 01, 2016 11:27 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Kitusia jest piękna i na dodatek bardzo dzielna.
Nie masz w domu wagi ? Moze spróbuj zważyć Marysię?
Niewygląda jakby schudła :twisted:
Spokojnie....

Ja bym sie chyba kolo Kitusi położyła spać na tej podłodze na kafelkach w łazience :oops:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob paź 01, 2016 11:33 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Nie wyglada Marysia jakby schudla, wrecz jest jak parowka gruba, jak ja tule :p bo tak to nie wyglada na gruba ;) chyba ze tak wlasnie czuc 5.25 kg no ale myslalam ze to juz 7 kg. A jak Marysia siedziala na stole to nawet miala piekny kobiecy biust z przedzialkiem na klatce piersiowej i sie zastanawialam czy to juz ten moment zeby kupic corze biustonosz ;)

A z Kitusia taka sprawa jest ze nie moge przy niej byc tyle ile bym chciala, bo Kitus sie irytuje i takie lezenie przy niej wytrzymuje 5 min max a potem zawsze sie odsuwa. Zawsze tak miala, wiec jedyne co moge to troche ja przytulic czy nieco wycalowac i zostawic ja w spokoju. Nie to co Marysia ze siadzie na kolanach i siedzi az mi wszystko dretwieje :)
Kitusia lubi dowody milosci, ale co by nie przesadzac ;)

klaudiafj

Post » Sob paź 01, 2016 11:41 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

Biustonosz , mówiz ? W sumie , jesli nie świeci biustem w oknie , to raczej nie trzeba . A jak juz to tylko na wyjścia :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Sob paź 01, 2016 12:47 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

A ja mam pewien plan na jutro :D
Planuje jutro jechac na trase do Warszawy o swicie tj jakiea 2h stad. Przez cala trase dookola byly same pola a na polach mnostwo saren. Czasem nawet stado. I do tego we mgle. Marza mi sie zdjecia saren we mgle.
A jak juz tam bede to... nakrece m. ze ci nam szkodzi, jestesmy tak blisko - zajedzmy do Warszawy :D

Niestety nawet plan zeby w niedziele wstac o swicie wymagal ostrej klotni bo to i tamto to i zajechanie do Warszawy pewnie spotka sie z takim samym odbiorem, wiec musze sie uzbroic w cierpliwosc i urabiac tak aby m nie czul sie urobiony :ryk:

klaudiafj

Post » Sob paź 01, 2016 19:47 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 9 - :((((((((((((((((((((((((Walczy

klaudiafj

[poprzednia][następna]