No to dobranoc !

Moderator: Estraven

Ewa L. pisze:Wróciłam do domu i padłam. Michy pochowane i dziewczyny obie poszczą przez całą noc. Rano ( jak wstanę ) jedziemy z Zuzią na badania.

Moli25 pisze:Moja frustracje na NFZ zna każdy z mojego otoczenia.
To banda debili. Sprywatyzować wszystko a nie podziały "na NFZ terminy długie, za kasę od ręki" po to kiego grzyba płaci człowiek składki????
To jest straszne.
Ewa może pomyśl o wykupieniu dodatkowego ubezpieczenia na zdrowie? Są to pieniądze około 100 zł miesięcznie ale człowiek bez nerwów wszystko ma od ręki.
Jak będę zmieniać prace i nowa nie zapewni mi dodatkowej opieki zdrowotnej to napewno będę szukała odpowiedniej kliniki.
Chociaż z drugiej strony znowu płacić za coś co mi sie należy i za co już płace ? Sama nie wiem
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wróciłam do domu i padłam. Michy pochowane i dziewczyny obie poszczą przez całą noc. Rano ( jak wstanę ) jedziemy z Zuzią na badania.
i jak? badacie się?
MalgWroclaw pisze:Z tym "od ręki" za kasę to też nie jest tak oczywiste. Też trzeba czekać, nie tak długo, ale trzeba.
klaudiafj pisze:Pracowałam 5 lat na etacie w wielospecjalistycznej poradni. Mogę Wam powiedzieć na 100% czym się różni wizyta prywatna od wizyty państwowej - niczym! Jedynie lekarz bez mydła wchodzi do d..., bo dostaje kasę extra. To po prostu dodatkowy zarobek. Wiedza ta sama. Tyle że termin na juz!
Dlatego powiedziałam, że póki place z własnej kieszeni na żadną prywatna wizytę nie pójdę. Jedynie tam, gdzie nie wyboru, czyli dentysta
Miłego dniau nas dziś tez brzydka pogoda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości