kalair pisze:Moliśku, jak Ty ślicznie pomagasz Dużej!![]()
Witajcie Kochane
ciociu ja zawsze pomagam mamie, najchętniej przy zamiataniu, jak mama sobie pozamiata w każdym pokoju i idzie po zmiotkę to ja wpadam łapkami w te kupki brudu i mieszam i uciekam
Moderator: Estraven
kalair pisze:Moliśku, jak Ty ślicznie pomagasz Dużej!![]()
Witajcie Kochane

Chciała uwagi albo bawiła się w przycisk do papieru Moli25 pisze:kalair pisze:Moliśku, jak Ty ślicznie pomagasz Dużej!![]()
Witajcie Kochane
ciociu ja zawsze pomagam mamie, najchętniej przy zamiataniu, jak mama sobie pozamiata w każdym pokoju i idzie po zmiotkę to ja wpadam łapkami w te kupki brudu i mieszam i uciekam![]()
Moli25 pisze:Dzien dobry wszystkim![]()
duza poszła do dentysty, dzis miała stertę prasowania, pomagałam jej troche ale strasznie parowalo żelazko i sie wystraszyłam![]()
Ale wstawiła obiad i gotowałam tez razem z niąlubie jak jest w domu duzo sie bawimy

kalair pisze:Moli25 pisze:kalair pisze:Moliśku, jak Ty ślicznie pomagasz Dużej!![]()
Witajcie Kochane
ciociu ja zawsze pomagam mamie, najchętniej przy zamiataniu, jak mama sobie pozamiata w każdym pokoju i idzie po zmiotkę to ja wpadam łapkami w te kupki brudu i mieszam i uciekam![]()
n proszę, jak Ty jesteś pracowita!![]()
A Kretki poluja na mopa, też pomagają.
Współczuję dentysty, jak tam? I doberek!
klaudiafj pisze:"My lubimy jak mama umyje podłogi i my nie możemy chodzić i my wtedy właśnie chodzimy i zostawiamy ślady ;p tylko, że u nas w domu podłogi myje się bardzo rzadko to też mało jest takiej zabawy" pisała Marysia i Kitusia
mir.ka pisze:Moli25 pisze:Dzien dobry wszystkim![]()
duza poszła do dentysty, dzis miała stertę prasowania, pomagałam jej troche ale strasznie parowalo żelazko i sie wystraszyłam![]()
Ale wstawiła obiad i gotowałam tez razem z niąlubie jak jest w domu duzo sie bawimy
a to Duża ma wolne na głaskanie Molisi?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 14 gości