Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocia_mendka pisze:Samobójczy Klusek przeżywa załamanie nerwowe. Siedzi przy prętach klatki a jak zobaczy kota to wrzeszczy, szaleje oraz pyskuje wściekle. Też nie mam pojęcia skąd on takie wyrazy zna, chyba ograniczę mu telewizję....
kocia_mendka pisze:Samobójczy Klusek przeżywa załamanie nerwowe. Siedzi przy prętach klatki a jak zobaczy kota to wrzeszczy, szaleje oraz pyskuje wściekle. Też nie mam pojęcia skąd on takie wyrazy zna, chyba ograniczę mu telewizję....
kocia_mendka pisze:Uprzejmie donoszę,że na moim wątku kolejna odsłona prac ręcznych. Serio, nudzę się straszliwie, gdzieś mi zjadło kabel od zewnętrznego dysku a inny nie pasuje i nie mam co oglądać bo w TV sieczka... A Na Wspólnej jest tylko 4 dni w tygodniu
MalgWroclaw pisze:chyba calodobowo nie spisz. Jesli musisz wyjsc, uwazaj, strasznie slisko i pada,ja juz dzis lezalam na sniegu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości