Moli ♥

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 08, 2015 22:36 Re: Moli ♥

Samobójczy Klusek przeżywa załamanie nerwowe. Siedzi przy prętach klatki a jak zobaczy kota to wrzeszczy, szaleje oraz pyskuje wściekle. Też nie mam pojęcia skąd on takie wyrazy zna, chyba ograniczę mu telewizję.... :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Od: Pt paź 11, 2013 18:40

Post » Nie lut 08, 2015 22:37 Re: Moli ♥

kocia_mendka pisze:Samobójczy Klusek przeżywa załamanie nerwowe. Siedzi przy prętach klatki a jak zobaczy kota to wrzeszczy, szaleje oraz pyskuje wściekle. Też nie mam pojęcia skąd on takie wyrazy zna, chyba ograniczę mu telewizję.... :D

... i internet .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lut 08, 2015 22:41 Re: Moli ♥

kocia_mendka pisze:Samobójczy Klusek przeżywa załamanie nerwowe. Siedzi przy prętach klatki a jak zobaczy kota to wrzeszczy, szaleje oraz pyskuje wściekle. Też nie mam pojęcia skąd on takie wyrazy zna, chyba ograniczę mu telewizję.... :D

Biduś :(
Obrazek

aannee99

Od: Wto sie 28, 2012 8:35

Post » Nie lut 08, 2015 22:49 Re: Moli ♥

E nie internetu to on nie używa :D kompa mam w drugim pokoju bo nie chce mi się konfigurować laptopa z siecią w domu, już zapomniałam jak to się robi a kumpel któremu napomknęłam ostatnio,że w czynie społecznym mógłby mi ewentualnie pomóc obśmiał się strasznie i stwierdził ( skądinąd słusznie ale nie musiał mi wytykać... ) że jakby na to nie patrzył skończyłam informatykę więc w czym mam problem... No właśnie w tym,że po tyli latach zmieniania trocin i czyszczenia kuwet człowiekowi IQ opada jak mokre gacie więc najnormalniej w świecie zapomniałam jak to się robi...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Nie lut 08, 2015 22:58 Re: Moli ♥

Uprzejmie donoszę,że na moim wątku kolejna odsłona prac ręcznych. Serio, nudzę się straszliwie, gdzieś mi zjadło kabel od zewnętrznego dysku a inny nie pasuje i nie mam co oglądać bo w TV sieczka... A Na Wspólnej jest tylko 4 dni w tygodniu :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocia_mendka

Post » Pon lut 09, 2015 2:55 Re: Moli ♥

Tu też napisze dobry wieczór nocnym markom...
Bezsenność :? Juz widzę siebie w pracy jak będę wyglądała a raczej jak nie będę wyglądała... :roll:
Nie czuje się super wyspana, wypoczeta bym o 3 się budziła :roll: nic wielkiego mnie nie męczy.... no dobra może ten brąz na ścianach w sypialni, mąż nagadal ze jestem uparta jak osiol bo "mówiłem ze będzie za ciemny kolor, ale ty wiesz najlepiej i będziemy spać w norze ciemnej" :roll: na jednej ścianie mamy piękna tapetę biała to może nie będzie jakiejś klęski wielkiej, ale 3 ściany nie dość ze wyszły ciemne jak nora *juz chyba przesiaklam tym Jego powiedzeniem* to jeszcze jakieś plamy nierówne 8O .wyjdę dziś wcześniej z pracy i pomaluj jeszcze raz bo nie zniese 8O
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pon lut 09, 2015 2:59 Re: Moli ♥

kocia_mendka pisze:Uprzejmie donoszę,że na moim wątku kolejna odsłona prac ręcznych. Serio, nudzę się straszliwie, gdzieś mi zjadło kabel od zewnętrznego dysku a inny nie pasuje i nie mam co oglądać bo w TV sieczka... A Na Wspólnej jest tylko 4 dni w tygodniu :(

Na wspólnej 4 dni a m jak miłość tylko 2 :roll: jak tu żyć? ??? Tez załamuje się nerwowo bo mi wszystkie seriale albo zabierają " moda na sukces" albo ograniczają do minimum 2 dni w tygodniu "ż jak życie"

:ryk:
Musze się wkręcić w jakieś barwy szczęścia albo coś będę szukać po tym telepatorze bo człowiek zwariuje jak czegoś mądrego nie poogląda.
Właśnie odkryłam fenomen mojej sterty prania z 4 tygodni- nie ma nic konkretnego w tv to miau mi czas zabiera :roll: bo zamiast teraz stanąć do góry prania to ja się w łóżku przewracam :D
Obrazek

Moli25

Post » Pon lut 09, 2015 7:26 Re: Moli ♥

chyba calodobowo nie spisz. Jesli musisz wyjsc, uwazaj, strasznie slisko i pada,ja juz dzis lezalam na sniegu
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lut 09, 2015 7:37 Re: Moli ♥

Hej

U nas też ślizgawica :roll:
A kolor ścian kochana można zmienić :)
Ja wiem sama po sobie, że jak coś nie wyjdzie tak jak chciałam żeby wyszło, to nie spocznę dopóki nie zrobię tego tak jak chcę żeby było zrobione :ok:
Więc jak się źle czujesz w tych kolorach ścian, to zmień je w weekend :ok:
Obrazek

aannee99

Post » Pon lut 09, 2015 7:55 Re: Moli ♥

MalgWroclaw pisze:chyba calodobowo nie spisz. Jesli musisz wyjsc, uwazaj, strasznie slisko i pada,ja juz dzis lezalam na sniegu

Śpię śpię, ale mam forum z telefonem skonfigurowane i chyba po prostu ukryje swoją widoczność bo pomyślą ze ja tylko żyję forum 8O
Tez leżałam 8O ja o 5:40 szłam do pracy i pod warstwą śniegu warstwa lodu...

Miłego dnia :D
Obrazek

Moli25

Post » Pon lut 09, 2015 13:38 Re: Moli ♥

Radia też nie włączaj, bo będzie za bardzo doświadczony politycznie... :ryk: :ryk:

Hej Molinko!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon lut 09, 2015 14:23 Re: Moli ♥

A widzisz Martuś :) Wcześniej pisałyśmy, że miałaś przedpokój brązowy i musiałaś drapać, a ja Ci pisałam, że też mam brązowy aż po sufit i też nie wyszło jak chciałam :/ I też będę malować na cos jaśniejszego :) Małż jeszcze tak go wymalował, że od początku wymaga poprawy. Łącznie z sufitem - sama to zrobię :) Może dziś naciągnę go na farbę :) Gdzieś czytałam, że farby wybieramy takie jak nam się podobają i O TON JAŚNIEJSZE, bo w sklepie zawsze się wydaje jaśniejsza a na ścianie wychodzi ciemniej i muszę to potwierdzić :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon lut 09, 2015 14:42 Re: Moli ♥

Hej hej
Wiesz Klaudia dziś jak wróciłam z pracy wcześniej to ochlonelam trochę po szoku brzydko pomalowanej sypialni i musze przyznać że podoba mi się wyjątkowo. Przedpokój ciemny w ogóle mi nie pasował bo był brązowo-zloty jakieś refleksy się przebijaly. A sypialnie mamy brązowo biała wiec ten kolor na ścianach był moim marzeniem. Dziś druga warstwa i zmieniamy panele :D uwielbiam remonty :1luvu: mąż po prostu nie wierzył w Nasze możliwości malarskie :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Pon lut 09, 2015 14:58 Re: Moli ♥

Kobieta zmienną jest :D :1luvu:
Obrazek

aannee99

Post » Pon lut 09, 2015 15:02 Re: Moli ♥

Ja też uwielbiam remonty, a panele mi się marzą - mam nowe, ale nie wiem co mnie podkusiło, żeby dać sobie ciemny dąb - 2 lata później marzę o jasnych, ale jest za wcześnie na zmiany, małż by tego nigdy nie zaakceptował szczególnie, że całe mieszkanie w tych panelach :)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]