» Sob maja 17, 2014 22:15
Re: WSZYSTKIE KOTY JAMNIKA MELONA IX- co powiecie na nierząd
Dobra mogę się przyznać. Mam dziś urodziny i w ramach prezentu przyjechała do mnie Molesta Zgrzypik. Tak się nazywa i NIC na to nie poradzę. Zupelnie nie tego się spodziewałam. Kot po całkowitym ogoleniu mógłby konkurować w chudości z Herezją. Skóra i kości. Do tego 0 ( czytaj ZERO ) włosa okrywowego. To co pozostało po odcięciu największych dredów to sztywna i nieprzyjemną w dotyku wata. Pomniejszych kołtunów i kołtunków bezmiar. Kot chodzi nadal na obcasach ( tylne łapy ) szeroko rozstawiając tylne nogi. Albo mam omamy wzrokowe albo lekko utyka ( może nigdy po panelach nie chodziła? - w pokoju, w którym mieszka mam takowe ). Jedyny, znany mi pers, który tak chodzil to Amelia Kotkinsówna.
Może ta tkliwośc to nie nerki, tylko jednak jakiś uraz?
Nie wiem - nie do sprawdzenia, bo przynajmniej na razie to nie jest miły kotek. To jest ostro wk..........kotek. Zachowuje się jakby była na przyśpieszaczach, co, biorąc pod uwagę, ze to pers......jest podwójnie dziwne. Trzeba jednak wziąć poprawkę, ze miała ostatnio ciężkie dni.
Kotek jest mały, drobny. Będzie miała b. ładny kolor futra ( nie w moim guście, ale koteczekanusi byłaby zachwycona ). Wariacja beży rozbielanych i przyrudzanych. Fakt gustowna. Ogon - ona nie ma ogona, tylko dramat.......albo nędzna imitacja Sterylizowana i chipowana zdaje się nawet.........za to nieszczepiona. Znaczy raz w 2008 roku.
Oczy to bezmiar dramatu...........
Powiem tak - obstawiam, ze dużo większym problemem od zdrowia będzie behawior. Obym się myliła. Kot jest całkowicie kuwetowy.
aaaaaaaa i bardzo gustownie skrzypi. Normalnie jak szafa mojej Babci. Nie mruczy tylko skrzypi.......
Spróbuję zrobić zdjęcia.
Pani moze i była kochana, ale kota szczęście, ze uczucia, które do kota żywiła ulokowała gdzieś indziej. Można nie miec kasy na leczenie........fakt. Ale CZESAĆ mozna choćby starą szczotką.........
I kotu jest bardzo daleko do pełnego zaufania, spokojnego i wyluzowanego persa. BARDZO. I tyle na razie
Ostatnio edytowano Nie maja 18, 2014 7:44 przez
Neigh, łącznie edytowano 1 raz
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"