Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocia_mendka pisze: Na chwilę obecną wyglądam jak wybrakowany emo tylko i wyłącznie dzięki tej kociopodobnej stworze zamieszkującej mój dom. A mogłam uczyc od początku nie drap nie gryź i tak dalej...Tiaaa łatwo się mówi kurcze fiksPrzecież się nie da no się nie da zwyczajnie odmówić no bo dzidzia się bawi....Bo dzidzi musi być miło i musi wiedzieć ,że ktoś go kocha...Ehhh TatoTygrysie ciężkie dni przed Tobą.... Oraz noce.... To wieczorne skakanie po łóżku najlepiej na głowę...Ten desant w łazience z szafki lub parapetu bo to takie wesołe jak ten kleks na nogach kwiczy zapewne z uciechy ,że specnazowiecwmordępluty przyszedł się przytulić..... Tak. A Artemek waży dopiero 4 kilo
![]()
![]()
Zastanawiam sie co będzie, jak osiągnie gabaryt małego tygryska, przecież jak skoczy pod złym kątem przetrąci mi kark.... Ale w sumie...Ale w sumie wiecie co? No przecież nie da się odmówić bo to takie słodkie jak koteczek się bawi..I w ucho z tym,że ręce w bliznach nogi w strupach i nos z dodatkowymi dziurkami o uszach nie wspomne. Boję sie iść do lekarza, żeby sobie czegoś nie pomyślał skubanieńki
Dobre choć tyle,że Artemek znalazł sobie nową ofiarę, mianowicie moją najukochańszą na świecie Truflę ( owczarkę niemiecką ) teraz się nad nią znęca a ta głupia głupota się jeszcze cieszy i teraz ona ma cały nos w strupach. Chyba zaczne gadowi pazury obcinać, lada dzień przedłubie mi się do tętnicy szyjnej jak będzie mnie ugniatał wieczornie. I powiem Wam moi mili , że mam obawy co do tego ugniatania, bo mnie to się wydaje, że mimo braku kciuków kocisko zwyczajnie się przymierza do tego,żeby któregoś dnia zacisnąć łapeczki i zwyczajnie udusić...Ale to tylko moja zwyrodniała wyobraźnia prawda?!! PRAWDA ???????
Pozdrawiamy TatoTygrysie różowy kleks na nogach ipotencjalny morderca.....
![]()
kocia_mendka pisze: Nie wiem gdzie jest teraz, piszę z szafy.
czarnykapturek pisze:Natomiast stanowczo domagam sie, zeby Pani Przestraszona zalozyla wlasny watek, z wieloma zdjeciami, bo zyc bez Pani i Pani koto/psa/myszy nie moge!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 79 gości