Dzień dobry Kasieńko Dopiero teraz doczytałam o Sznupciu Beatki Mam nadzieję, że to nic poważnego Miłego popołudnia i wieczoru Kochana oraz głasko-buziaczki dla koteczków Ja właśnie wietrzę koty na balkonie
Bardzo martwię się o Sznupka Ptyś też jest takim nerwowym kotem,tez ma problem z pęcherzem,ale póki co na razie jest spokój-mam nadzieję,że i Sznupcia będziemy mieć niedługo w lepszej formie,choć leczenie jest długie i wymaga sporo wysiłku Beatko-tak jak mówiłam-dzwoń o kazdej porze dnia i nocy-jesli tylko moje rady mogą sie do czegoś przydać!
Kasieńko-nawet mi nie wspominaj o balkonie
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Dzień dobry Kasieńko U nas dzisiaj leje, jak z cebra. Dobrze, że weekend był słoneczny. Buziaczki Kochana i miłego dnia Mam nadzieję, że u Ciebie słoneczko świeci