Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 06, 2012 17:57 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

Zaglądamy świątecznie.
:lol: :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt sty 06, 2012 18:58 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

phantasmagori pisze:
kropkaXL pisze:Jest takim zwykłym kotkiem,nie ma takiej urody ja Adele,ale jest slodka i wdzięczna!
I poza charakterem tak bardzo Antosię przypomina!-i jeszcze ta zbieżność daty i nawet godziny-16.20!

Przecież to cudnej urody koteczka :D
W końcu Bella po włosku znaczy piękna :ok:

Tak, wiem że to imię znaczy piękna,ale w jej przypadku ma znaczenie podwójne! :D
Petka pisze:Zaglądamy świątecznie.
:lol: :lol:
Kasiulek ja nie obchodze takich świąt-baaaardzo się zdziwiłam,jak zobaczyłam czerwoną kartkę-zapomniałam,że to teraz święto :twisted: ,ale z wolnego bardzo się cieszę! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt sty 06, 2012 19:01 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

Nie ma się co tak bardzo cieszyć z wolnego. Kiedyś można było odebrać wolne za święto przypadające w niedzielę, a teraz co. No właśnie :roll:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt sty 06, 2012 21:57 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

Dlatego ja cieszę się z tego co jest!
Zresztą w moim przypadku moge sobie robić wolne kiedy chcę(teoretycznie :evil: ) a ze i tak nie mogę,bo muszę na żwirek zarabiać,to i tak doopa!-poniedziałkowe wolne i tak bede musiała odpracowac,bo za nie nikt pracy nie wykona-sama na siebie pracuję w jednoosobowej firmie.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt sty 06, 2012 22:03 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

a jak tam Pynia słoneczko śliczne?
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pt sty 06, 2012 22:07 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

kropkaXL pisze:Dlatego ja cieszę się z tego co jest!
Zresztą w moim przypadku moge sobie robić wolne kiedy chcę(teoretycznie :evil: ) a ze i tak nie mogę,bo muszę na żwirek zarabiać,to i tak doopa!-poniedziałkowe wolne i tak bede musiała odpracowac,bo za nie nikt pracy nie wykona-sama na siebie pracuję w jednoosobowej firmie.

Łączę się z Tobą w bólu. Niestety dwuosobowa firma niewiele zmienia w tej materii. :| :wink:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pt sty 06, 2012 23:51 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

:piwa: za pomyslna operacje Belli :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob sty 07, 2012 6:15 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

Hej,
jak się dziś macie? U nas przestało wiać.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob sty 07, 2012 7:43 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

ewan pisze:a jak tam Pynia słoneczko śliczne?

Ewciu-zupełnie dobrze-brzusio juz zagojone,chodzi juz bez ozdób w postaci kaftana i kołnierza :D
Ma apetyt-cieszymy się z tego bo nie wiadomo ile czasu nam zostało w takim stanie.
Betaka pisze:
kropkaXL pisze:Dlatego ja cieszę się z tego co jest!

Łączę się z Tobą w bólu. Niestety dwuosobowa firma niewiele zmienia w tej materii. :| :wink:

Oj Beatko-współczuję-mam nadzieję,że dasz radę jakoś tę sprawę załatwić :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Kociara82 pisze::piwa: za pomyslna operacje Belli :ok: :ok:
Dzięki Ola!
MalgWroclaw pisze:Hej,
jak się dziś macie? U nas przestało wiać.
Cześć Malgosiu-u nas też jakoś spokojniej.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob sty 07, 2012 9:12 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob sty 07, 2012 9:15 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

Hej Karo! :1luvu: :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob sty 07, 2012 12:18 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

Dzień dobry Kasieńko sobotnio :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob sty 07, 2012 16:02 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

Hej Kasiulku i kotusie! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob sty 07, 2012 18:23 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

a ktos ma nowego wąta i ja nie bede pokazywac placem kto :ok:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob sty 07, 2012 19:07 Re: Kotomania XII-Antosia [*] ,Adele DT, Bella operacja w pn.

Witajcie Bozenko i Kasieńko! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
-Bożenko,dlaczego nie podałas linka do watku w starym watku? 8O 8O 8O
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]