Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Gosiu, jak dobrze cię widziećCo u ciebie i stadka?
kamari pisze:Jak zdrówko? Twoje oczywiście. No i Punia![]()
vip0 pisze: Punio zdrowy i ostatnio bardzo niegrzeczny, jakieś adhd mu się włączyło.
izka53 pisze:Małgosiu , jesteś![]()
![]()
![]()
![]()
To ja juz zadnych obrazków powitalnych nie szukam, tylko po prostu witam wszystkich , a zwłaszcza dawno nie widzianą![]()
vip0 pisze: Punio zdrowy i ostatnio bardzo niegrzeczny, jakieś adhd mu się włączyło.
PunioADHD
![]()
![]()
![]()
![]()
Pisz zaraz wszystko, bo nikt nie uwierzy
vip0 pisze:Lata jak pomylony, spać nie chce, Zośkę pierze łapą, wierci się z tą dużą doopą na wszystkie strony.
Jakiegos szaleju mu zadali, albo c
izka53 pisze:vip0 pisze:Lata jak pomylony, spać nie chce, Zośkę pierze łapą, wierci się z tą dużą doopą na wszystkie strony.
Żadnego szaleju - Punio wściekły jest , bo Duża jego fotek na miau nie daje i nie opisuje ciotkom , jaki jest wspaniały![]()
Małgoś, zamelduj sie od czasu do czasu, co by człek wiedział, ze z Tobą wszystko OK, bo jestem pewna, ze jak by footrom nie daj bóg, to byś alarm zrobiła. Ale pisz czasem co u Ciebie, bo żal , ze tak zniknęłaś![]()
Brakuje Twojej obecności , optymizmu, poczucia humoru, autoironii - po prostu brak vip0![]()
vip0 pisze:izka53 pisze:vip0 pisze:Lata jak pomylony, spać nie chce, Zośkę pierze łapą, wierci się z tą dużą doopą na wszystkie strony.
Żadnego szaleju - Punio wściekły jest , bo Duża jego fotek na miau nie daje i nie opisuje ciotkom , jaki jest wspaniały![]()
Małgoś, zamelduj sie od czasu do czasu, co by człek wiedział, ze z Tobą wszystko OK, bo jestem pewna, ze jak by footrom nie daj bóg, to byś alarm zrobiła. Ale pisz czasem co u Ciebie, bo żal , ze tak zniknęłaś![]()
Brakuje Twojej obecności , optymizmu, poczucia humoru, autoironii - po prostu brak vip0![]()
Izuś-![]()
![]()
.
Potrzebne mi to było..
ruda32 pisze:Wszystkim brakuje Gosi z Częstochowy czytałam na kilku wątkach
a mi dziwnie bo nie znam vip0 a skoro wszystkim brakuje to warto byłoby poznać
izaka53 co tam słychać w Wielkopolsce ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 52 gości