Ptachu ['] 3. Żegnaj wspaniały kocie...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 10, 2011 0:15 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Dziś na szybko, bo Duża dopiero do domu wróciła 8O
Kolacja była dziś mocno spóźniona, toż to prawie śniadanie jest :evil:

Tri je sama, co nas bardzo cieszy, główka nadal się trzęsie

Ptachu

p.s. Principessa Duża ma już szkło użytkowe u siebie ?
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob gru 10, 2011 6:12 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Nasza też czasem daje nam kolację na śniadanie. Chyba myśli, że zaoszczędzi na jednym posiłku, niedoczekanie
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob gru 10, 2011 13:45 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Haksiu poddał nam pomysł aby na miau poprosić o karmienie pieska.
Prosimy z Duża o nakarmienie Kierki, wystarczy kliknąć.
http://tablica.pl/oferta/kierka-ze-schr ... DxEDR.html
My karmimy ją codziennie, ale jeszcze dużo kliknięć trzeba aby małą dostała paczkę.
A może ktoś zechciałby ją zaadoptować, Duża mówi, że nie można jej nie kochać za te uszy :wink:
Ona już trzy lata czeka na dom :(
Ptachu
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Sob gru 10, 2011 14:49 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

My nakarmiłyśmy innego, a teraz karmimy Henryczka.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob gru 10, 2011 15:21 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Ptachu, Fasolko szkoda, że nie możemy nakarmić tych wszystkich psiaków.
Bardzo się cieszymy, że Tri je samodzielnie, oby to świństwo nie pozostawiło trwałych uszczerbków w jej organizmie.
Haker

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Sob gru 10, 2011 15:27 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Fasolko, to dobrze, że karmicie innego pieska, dzięki temu więcej piesków będzie nakarmionych.

Duża wpadła w panikę, Miś ma krwotok, cała pieluszka była czerwona od krwi, naszej doc już nie ma.
Duża dała Miśkowi swoje leki tak jak w takich przypadkach doc kazała postępować i czekamy, jak do wieczora nie będzie choć odrobinę lepiej to Duża będzie ścigać doc, na razie co pięc minut biega sprawdzać Misiową pieluchę, Miś ma już dosyć Dużej :roll:

Ptachu

iwcia

Post » Sob gru 10, 2011 15:29 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Haker1 pisze:Ptachu, Fasolko szkoda, że nie możemy nakarmić tych wszystkich psiaków.
Bardzo się cieszymy, że Tri je samodzielnie, oby to świństwo nie pozostawiło trwałych uszczerbków w jej organizmie.
Haker

Haksiu
Duża z doc będą robić tri badania krwi w przyszłym tygodniu aby sprawdzić w jakim stanie są nerki i wątroba.
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, bo nie możemy mieć na stałe kolejnego kota i to do tego dzikiego kota :roll:

Ptachu

iwcia

Post » Sob gru 10, 2011 15:59 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Misi :ok:

Haker1

Od: Pt lis 20, 2009 17:35

Post » Sob gru 10, 2011 17:00 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Miś, nie wygłupiaj się :ok:
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Nie gru 11, 2011 10:33 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Ptachu, co u Misia?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie gru 11, 2011 13:50 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Ptachu, jak Misiunio?
Principessa

Ptachu, moja Duża totalnie zakręcona i kompletnie zapomniała... w pracy ma sajgon, po rewolucji zamiast chodzić na 10 i wracać najpóźniej o 20, chodzi na 12-14 i wraca... kiedy wraca. Na dodatek ją pokręciło i ma do mnie pretensje, że nie mam ochoty jej grzać tego bolącego ramienia... Sama sobie winna, bo zamiast karnie siedzieć i brać pigułki (ja to mówię, kocica!) to polazła sprzątać do rodziców, bo powiedziała, że ta miła pani Ukrainka, która miała jej roboty oszczędzić, to wzięła 150 za świetnie opanowaną metodę "bycia widzianym przy robieniu"... Ja tam głównie bywam widziana przy misce, więc nie wiem, o co jej chodzi... :roll:
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

Post » Nie gru 11, 2011 16:52 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Miś kiepsko, próbuje go udrożnić, rano po nocy było lepiej, niedawno gdy go przewijałam był tak zatkany, że moszna wyglądała jak nadmuchany balon, udało mi się go odetkać i zrobił dużo siku, ale teraz znów jest zatkany :(
Jestem "na telefonie" z doc, teraz Miś ma kąpiel w rumianku, byle do jutrzejszej wizyty u doc, martwię się tym, że będzie musiał zostać sam gdy ja rano pójdę do pracy :(

Ptacha tak dziś pobiła Baśka, że dostał ataku :(

Fiona tak się boi Baśki, że znów nie schodzi z blatu w kuchni i dziś nasikała na niego, teraz mamy ustawioną kuwetę na stole w kuchni :?

iwcia

Post » Nie gru 11, 2011 17:05 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

iwcia pisze:Miś kiepsko, próbuje go udrożnić, rano po nocy było lepiej, niedawno gdy go przewijałam był tak zatkany, że moszna wyglądała jak nadmuchany balon, udało mi się go odetkać i zrobił dużo siku, ale teraz znów jest zatkany :(
Jestem "na telefonie" z doc, teraz Miś ma kąpiel w rumianku, byle do jutrzejszej wizyty u doc, martwię się tym, że będzie musiał zostać sam gdy ja rano pójdę do pracy :(

Ptacha tak dziś pobiła Baśka, że dostał ataku :(

Fiona tak się boi Baśki, że znów nie schodzi z blatu w kuchni i dziś nasikała na niego, teraz mamy ustawioną kuwetę na stole w kuchni :?

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Iwciu
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie gru 11, 2011 17:57 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie gru 11, 2011 21:59 Re: Ptachu 3. Dziłkowcy zagrożeni, walczymy o Tri, Czarnuszek[']

Rety :(
Może jak ten halny przejdzie będzie lepiej
trzymajcie się kociaste i ludziska
Obrazek Obrazek

bagheera

Od: Pt mar 11, 2011 20:22

[poprzednia][następna]