Bubuliński dostał łomot od Parysa ...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze::mrgreen: Internet mi padł na 2 dni ... bo "przecież burza była"![]()
- tłumaczenie Pana z firmy ... no oburzony był, że się domagam ...
Bubuliński dostał łomot od Parysa ...![]()
... a ja dostałam z liścia od Bubulińskiego jak go próbowałam uspokoić .... siedzi teraz na balkonie i lamentuje ... Sąsiedzi mnie eksmitują
... nie dość że "capi" z balkonu, to jeszcze jęczy ... Capi, bo Bubuliński definitywnie postanowił, że sikał do kuwety nie będzie ...
załatwił już 3 skrzynki z owsem, a teraz leje na terakotę w kąciku ... Postawiłam mu tam kuwetę, ale w nią sobie nie życzy ...
kociczka39 pisze:Buhaha,chciałabym posłuchać Bubulińskiego jak lamentuje
Gibutkowa pisze:hmmm... może on wychodzący był i sikał na trawę
mar9 pisze:są też odstraszacze znaczenia
atla pisze:mar9 pisze:są też odstraszacze znaczenia
ale te odstraszacze capią gorzej niż niekastrowany kocur...
Gibutkowa pisze:o ile działają... tzn u mnie działają tyle że moja kotka okazała się inteligentniejsza od swojej dużej - jak mi grzebała w kwiatkach to spryskałam doniczkę tym odstraszaczem ale tak jej ten odstraszacz brzydko waniał, że postanowiła go zakopać... ziemią z kwiatka
katarzyna1207 pisze:Chyba ktoś doniósł Bubulińskiemu, że publicznie ujawniam jego podlewanie balkonowe, bo dzisiaj w nocy nasikał w kuwetę ...
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:Chyba ktoś doniósł Bubulińskiemu, że publicznie ujawniam jego podlewanie balkonowe, bo dzisiaj w nocy nasikał w kuwetę ...
![]()
Kasia masz jakieś sprawdzone metody na odchudzanie kota jak się ma drugiego kota-niejadka? Kiedyś się chwaliłaś że miałaś już kilka akcji koto-odchudzeniowych
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:Chyba ktoś doniósł Bubulińskiemu, że publicznie ujawniam jego podlewanie balkonowe, bo dzisiaj w nocy nasikał w kuwetę ...
![]()
Kasia masz jakieś sprawdzone metody na odchudzanie kota jak się ma drugiego kota-niejadka? Kiedyś się chwaliłaś że miałaś już kilka akcji koto-odchudzeniowych
Jak rozumiem, ten egzęplaż do odchudzania to nie Gibutek? (gwoli wyjaśnienia "egzęplaż" to cytat z pisma które dostał jeden z moich klientów)... Na Kropencjusza jak się dopbiera do cudzych misek (po nażarciu się do wypęku ze swoich) działa zabawka w celu odwrócenia uwagi ... Ale były i takie momenty, że musiałam dziewczyny zamykać w łazience z miskami, żeby mogły cokolwiek zjeść ...
Najlepiej to chyba kaganiec założyć![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 1175 gości