Moderator: Estraven
ewkaa pisze:polecamy się na przyszłość![]()
Autocytat najwyższą formą cytatunaline pisze:No właśnie my siedzimy na stronie Rufiego, kalkulujemy, rozważamyI ten Wasz drapak wydał mi się podobny do tego od Rufiego. A ta inna firma, pamiętasz jak się nazywała?
ewkaa pisze:anulka111 pisze:Drapak (ten wygrany) ma odlotowy slup -czy on jest z Rufiego?? czy z innej firmy???![]()
Mam ochote na taki dla Rysia
Nie wygranyzakupiony - słup ma grubszy niż te od Rufiego, to jakaś firma z Gdańska - podobno dopiero tworzą stronę internetową
edit:strona jest http://alexpet.pl/ sklep jeszcze nie
MariaD pisze:ewkaa pisze:polecamy się na przyszłość![]()
Macie to jak w banku.Jak będzie mi brakowało takiego miękkiego kociego ciałka, tulącego się i mruczącego - wpadam!
musia pisze:Mała rzeczywiście w wyrazie podobna do Bajry - mroczne spojrzenie ćwiczy
ewkaa pisze:A moje kochane Misiątko-Fenrisiątko wygląda przy niej jak słodki łagodny baranek
anulka111 pisze:Moj Rys wyglada na ostatnia poczciwine i tka mu juz chyba zostanie![]()
ewagrz pisze:ewkaa pisze:A moje kochane Misiątko-Fenrisiątko wygląda przy niej jak słodki łagodny baranekanulka111 pisze:Moj Rys wyglada na ostatnia poczciwine i tka mu juz chyba zostanie![]()
Widocznie chłopaki z miotu F tak już mają
ewkaa pisze:ewagrz pisze:ewkaa pisze:A moje kochane Misiątko-Fenrisiątko wygląda przy niej jak słodki łagodny baranekanulka111 pisze:Moj Rys wyglada na ostatnia poczciwine i tka mu juz chyba zostanie![]()
Widocznie chłopaki z miotu F tak już mają
Oprócz Czinusia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Marmotka i 178 gości