Moderator: Estraven
kociczka39 pisze:Cześć Mój Ukochany Pluszaku

MaryLux pisze:kociczka39 pisze:Cześć Mój Ukochany Pluszaku
Ceeeeeeść
Widziałaś? Od pojutsa nie ma foruma
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:kociczka39 pisze:Cześć Mój Ukochany Pluszaku
Ceeeeeeść
Widziałaś? Od pojutsa nie ma foruma
Nooo,i aż 4 dni,ja się zapłaczę za Wami ,mmmrraaauuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

kussad pisze:Zauważyłyście? - czeka nas 4 dni odwyku![]()
![]()
Inusiu Moja Duża kiedyś miała Ciocię we Wrocławiu i była tam kilka razy - ostatnio już z prawieMężem oglądała Panoramę Racławicką...
Niedawno usiłowała korespondować z kimś o Jej nazwisku szukała czy ktoś pochodzi z tego rejonu co jej Tata... i nikogo nie znalazła
A my mieskamy o 3 psystanki od Panoramy...maciejowa pisze:Cześć Inusiu. Duża znowu pozbawia mnie kompa na cały dzień
Mru

Dorota pisze:...bry... Nusieczko!
MaryLux pisze:kussad pisze:Zauważyłyście? - czeka nas 4 dni odwyku![]()
![]()
Inusiu Moja Duża kiedyś miała Ciocię we Wrocławiu i była tam kilka razy - ostatnio już z prawieMężem oglądała Panoramę Racławicką...
Niedawno usiłowała korespondować z kimś o Jej nazwisku szukała czy ktoś pochodzi z tego rejonu co jej Tata... i nikogo nie znalazła
Ojeeeeeeeeej, i Tfoja Duza nas ftedy nie odwiedziła...A my mieskamy o 3 psystanki od Panoramy...
kussad pisze:MaryLux pisze:kussad pisze:Zauważyłyście? - czeka nas 4 dni odwyku![]()
![]()
Ojeeeeeeeeej, i Tfoja Duza nas ftedy nie odwiedziła...A my mieskamy o 3 psystanki od Panoramy...
Wiesz Inusiu - to było z prawieMężem czyli prawie 20 lat temu... nawet komputery wtedy były wielkości połowy pokoju i produkowano je we Wrocławiu!
Czy uczestniczycie w takich akcjach http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=98620&start=105 ja regularnie zmiennie z miau i dogo a teraz robi się nieciekawie z naszą kandydatka

Iskropka pisze:Staram się ponownie wdrożyć w rolę dobrej sekretarki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: marivel i 28 gości