Amberka szylkretowa Lady[`],Rudiś[`] Szejna,James,Shilla

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 15, 2012 22:22 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Joanna KA pisze:Rudiś w nowym (nie zasikanym :mrgreen: ) kocyku mówi Cioteczkom: dobranoc :1luvu:
Obrazek

Mój śliczny kochany aniołeczek :love: :love:

Rudisiu, a co tak wcześnie idziesz spać? :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie sty 15, 2012 22:31 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

pobawiłem się, pojadłem, wypucowałem futro, a wyjść nie mogę :roll: to co mam robić... idę spać :kotek:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Nie sty 15, 2012 22:34 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Joanna KA pisze:pobawiłem się, pojadłem, wypucowałem futro, a wyjść nie mogę :roll: to co mam robić... idę spać :kotek:

Z Dużym do łóżeczka?
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie sty 15, 2012 22:39 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Joanna KA pisze:Rudiś w nowym (nie zasikanym :mrgreen: ) kocyku mówi Cioteczkom: dobranoc :1luvu:
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ale szczęściarz z tego Rudisia :kotek:
najpierw DT u zuzi96
a teraz Ten domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie sty 15, 2012 22:41 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

zuzia96 pisze:
Joanna KA pisze:pobawiłem się, pojadłem, wypucowałem futro, a wyjść nie mogę :roll: to co mam robić... idę spać :kotek:

Z Dużym do łóżeczka?

nie powiem :kotek: :wink: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Nie sty 15, 2012 22:43 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Ruru, kiedy będziesz w schronisku?
bo Ciocia-Zuzia dała mnóstwo prezentów dla schroniskowych kotecków
i mam je przekazać na Twoje dłonie
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Nie sty 15, 2012 22:59 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Obrazek

faceci to jednak wszyscy tacy sami :wink:
spuści się ich na chwilę z oka, to od razu wskakują komuś do łóżka :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Nie sty 15, 2012 23:07 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Joanna KA pisze:Obrazek

faceci to jednak wszyscy tacy sami :wink:
spuści się ich na chwilę z oka, to od razu wskakują komuś do łóżka :mrgreen:

:1luvu: :love: :1luvu:

to już teraz cały Rudiś :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon sty 16, 2012 11:40 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

witamy poniedziałkowo :)
sytuacja raz to staje się napięta, raz się rozluźnia.
rano Rudiś został wypuszczony na pokoje. pozwiedzał, a jakże.
James nie odstępował go nawet na krok (w pewnej odległości rzecz jasna), zaznaczając swoją obecność nieustającym "buuuuuuuu" :wink:
Rudiś posiedział pod łóżeczkiem, wszedł na łóżko, zszedł na dół trochę się rozejrzeć i... poszedł pospać :mrgreen:
Szejna nie mogła sobie znaleźć miejsca, bo wszędzie gdzie pojawiał się jak nie bury, to rudy... nerwy miała straszne.
z tego wkurzenia, wzięła i zrobiła quuuu do kartonowego pudełka, którym bawiło się moje dziecko (tak swoją drogą po co wydać pieniądze na drogie zabawki, skoro kartonowe pudełko może dostarczyć tyle radości :wink: ). to znaczy w tym momencie się dziecko nie bawiło. pudełko stało sobie na podłodze i Szejnusia wzięła sobie wskoczyła i nagle słyszę "szuranie"... myślę, ciekawe czy siiii czy quuuu :roll:

ehhhh... czemu te koty takie są wrażliwe. pies, to ras-ras i już się z drugim kumpluje, a kot... :roll:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pon sty 16, 2012 15:17 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Obrazek

Boziu.... śliczności :1luvu: :1luvu:
I w czerwonym jak zawsze :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jako wierna fanka Rudisia melduje się na jego nowym wątku.
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Pon sty 16, 2012 15:24 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Witamy na naszym wątku :)

Rudisiowy w czerwony bardzo ładnie, to fakt... zresztą ładnemu, to we wszystkim ładnie.

rudisiowy rozkład dnia:
- spanie, przeciąganie się, ziewanie, przewrócenie na drugi boczek, zjedzenie ciutkę mokrego, posmakowanie suchego, picie, głaskanie przez dużą;
- spanie, ziewanie, zjedzenie ciutkę suchego, kuweta;
- spanie, spanie, spanie, głaskanie przez dużą;
- spanie przewrócenie na drugi boczek, głaskanie przez dużą, picie,
- spanie, głaskanie, spanie,
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pon sty 16, 2012 15:59 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Witamy, witamy się poniedziałkowo :D ledwo weszłam do domu i już lecę zobaczyć, co u Rudisia :D

A Rudolfo rozkład dnia ma niezły :mrgreen: sama bym tak chciała :ryk:
Duża, a zapewnienie ruchu koteckowi to gdzie? pomachać wędką, poruszać kocykiem to nie łaska? :ryk: ruch dobrze na trawienie robi :mrgreen:

A na poważnie, to Rudiś naprawdę tak mało je? Przecież to był niezły żarłoczek, czyżby jeszcze trzymał go stres?

A ta Szejnusia to niezła zołzusia jest :roll: a to jej bure przeszkadza, a to rude :mrgreen: Ale taka jest prawda, że kotki zawsze chyba gorzej przyjmują nowego domownika
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon sty 16, 2012 16:29 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Witaj Wiesiu,
Rudiś to je jak smok kochana :mrgreen: tylko na początku nie chciał mokrego i szamał tylko suche :wink:
na razie Rudolfo ma taryfę ulgową i ciągle coś w miseczce. jak zje, to mu po prostu dokładam, dosypuję... ale spokojnie, spokojnie... to tylko tak teraz, bo jeszcze dzień, dwa i będzie miał pod wydział, tak jak reszta kociarstwa - 3 razy dziennie.
wędką mu pomacham, kocykiem poruszam, ale to niestety musi wrócić TŻ, bo wszystkich na raz - młodego i kociarstwa, to nie jestem w stanie "obsłużyć" :roll:
poza tym to informuję, że Rudiś ma już otwartą przestrzeń - to znaczy JEGO pokój jest otwarty. co prawda na razie przystojniaczek mało korzysta z wolności, ale mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie lepiej.

fotę jakąś mu z rana cyknęłam, to postaram się zaraz wstawić
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pon sty 16, 2012 16:35 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

No to mnie uspokoiłaś :mrgreen: Rudiś je jak smok, czyli standard, chłopak czuje się dobrze :love:

na foteczkę czekam :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pon sty 16, 2012 16:39 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

muszę trochę pozwiedzać
Obrazek

ale czemu ten bury koleś ciągle za mną łazi i się przygląda
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

[poprzednia][następna]