DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 11, 2009 21:55

Jestem...

Przeziębienie chyba powoli idzie precz :twisted: Jak padłam, tak przespałam prawie całą dobę: od wczorajszego wieczora do dziś do 18.30 :oops:
Chuda Cholera wniebowzięta, cały czas spała obok mnie przytulona, a kiedy się obudziłam, otrzymała bardzo solidną porcję miłości :wink: Pozostałe Dranie o dziwo zachowywały się przez tę dobę jakoś możliwie, nic specjalnego nie zdewastowały, niczym mnie nie przebudziły, nie rzucały żelaznymi miskami domagając się żarcia... Niestety, KTOŚ tradycyjnie obszczał szafkę w korytarzu :twisted: Powoli dojrzewam do tego, żeby ją jednak wyrzucić i kupić jakąś nową, w końcu szafka na buty nie jest meblem szczególnie drogim... Chodzi o to, że ta ma na tyle dyktę, na której 'zasiedlił się' smrodek moczu i smrodek ów jest zapewne wabikiem dla Licha pomimo wszelkich vitoparów, wybielinek, odświeżaczy powietrza i wonnych olejków :twisted: Wyrzucenie szafki będzie miało jeszcze jeden niewątpliwy plus: wreszcie coś zmobilizuje mnie do przebrania nienoszonych butów i mam nadzieję pozbycia się przynajmniej połowy z nich :twisted:

A jutro do pracy...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw cze 11, 2009 22:12

Wielbłądku,dobrze,że się wyspałaś! :ok: :ok: :ok:
Ja też jutro do pracy. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw cze 11, 2009 22:25

Ja żywię błogą nadzieję, że jutro uda mi się wyjść nieco wcześniej niż zwykle: większość osób ma urlopy, może nikt mnie nie sypnie :twisted:
Chciałabym wreszcie gdzieś namierzyć te nieistniejące sandałki, nie lubię nosić płaskich butów do sukienek :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw cze 11, 2009 22:27

Masz problem z kupieniem?
Ja wcale nie uznaję płaskich. :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw cze 11, 2009 22:35

Ano mam. Wydawałoby się, że Warszawa to taki high-life :wink: , a ładnych kobiecych butów nie uświadczysz :roll:
Byłam już nawet w Bacie (ceny wbrew pozorom wcale nie takie porażające), też ni ma...

Wielbłądzio

Post » Czw cze 11, 2009 22:46

Niemożliwe..Sżpilki,tak?
A jaki masz rozmiar? Chyba normalny? W sensie, że nie niewymiarowy? :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw cze 11, 2009 22:58

A byłaś może w takim sklepie co istnieje daaawno
na Alei Wyzwolenia?
w zeszłym roku kupiłam tam świetne sandałki których ze dwa lata szukałam
a ceny mieli różne mnie sie udało w przecenie kupić butki Clarksa poniżej 200zł :D

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw cze 11, 2009 23:00

kalair pisze:Niemożliwe..Sżpilki,tak?

Nie, szpilek nie chcę, zabiłabym się :roll: Gdybym umiała na nich chodzić, to prawie-szpilki widziałam bardzo ładne i chętnie bym je kupiła...
Rozmiar typowy babski, 38 albo duże 37.

Wielbłądzio

Post » Czw cze 11, 2009 23:01

alus1 pisze:A byłaś może w takim sklepie co istnieje daaawno
na Alei Wyzwolenia?
w zeszłym roku kupiłam tam świetne sandałki których ze dwa lata szukałam
a ceny mieli różne mnie sie udało w przecenie kupić butki Clarksa poniżej 200zł :D

Nie byłam, nie znam :roll: Ale jeśli mówisz, że arto, to możeb ym się w sobotę przejechała...?

Wielbłądzio

Post » Czw cze 11, 2009 23:03

Wielbłądzio pisze:Nie byłam, nie znam :roll: Ale jeśli mówisz, że arto, to możeb ym się w sobotę przejechała...?

mam nadzieję że warto :)
w razie czego na Marszałkowskiej w stronę pl. Unii Lubelskiej są jeszcze chyba 2-3 z butami a poza tym masz blisko do centrum może w galerii?

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pt cze 12, 2009 0:26

Będę szukać i nie zamierzam się poddać tak łatwo :twisted: :wink:

Maciej siedzi obok na komodzie i mruczy jak szalony, chciałabym mieć tak bezproblemowe życie jak on...

Dlaczego znów ryczę i czuję się tak szmatowato, czy to kiedyś minie...?

Wielbłądzio

Post » Pt cze 12, 2009 6:43

Wielbłądzio pisze:
kalair pisze:Niemożliwe..Sżpilki,tak?

Nie, szpilek nie chcę, zabiłabym się :roll: Gdybym umiała na nich chodzić, to prawie-szpilki widziałam bardzo ładne i chętnie bym je kupiła...
Rozmiar typowy babski, 38 albo duże 37.

Jejku, Kasia, toż to chyba największy wybór w tym rozmiarze! :wink:
Pochodź, poszukaj,idź tam, gdzie Ci Alus pisze. Znajdziesz coś na pewno! :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt cze 12, 2009 6:44

Wielbłądzio pisze:Będę szukać i nie zamierzam się poddać tak łatwo :twisted: :wink:

Maciej siedzi obok na komodzie i mruczy jak szalony, chciałabym mieć tak bezproblemowe życie jak on...

Dlaczego znów ryczę i czuję się tak szmatowato, czy to kiedyś minie...?

Minie. Głowa do góry Kasiu! :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pt cze 12, 2009 7:59

kalair pisze:Jejku, Kasia, toż to chyba największy wybór w tym rozmiarze! :wink:
Pochodź, poszukaj,idź tam, gdzie Ci Alus pisze. Znajdziesz coś na pewno! :wink:
Właśnie :) Ja mam stopy jak podolski złodziej, rozmiar 40. Już parę razy nie była na mnie rozmiaru i mogłam sobie tylko popatrzeć na śliczne, wąskie i zgrabne pantofelki :(

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pt cze 12, 2009 10:07

A ja zawsze zazdroszczę mojej przyjaciółce, która ma 35. Takie numery zwykle zostają i bywają bajecznie poprzeceniane :twisted:

Siedzę w pracy i udaję, że coś robię. Denerwuję się. Jestem głupia.
Najprawdopodobniej KTOŚ robi coś dokładnie właśnie po to, żebym się denerwowała, ja wiem to doskonale, teoretycznie nie mam powodu się denerwować - a mimo to... Takie jak ja to na odstrzał, w wieku 28 lat nie nauczyłam się jeszcze, że ludzie bywają ładnie mówiąc różni :twisted: i że nie należy wszystkim się aż tak bardzo przejmować, denerwować, nad wszystkim zastanawiać...
Ech. Jak się przechodzi koło g****, to mądry człowiek zawsze omija zamiast wdeptywać - inaczej długo nie można wywabić smrodu z butów... :twisted:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]