Pń/Luboń: Działkowa czarna armia - i zamykamy

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon kwi 11, 2011 10:53 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

śliczności :1luvu: :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Pon kwi 11, 2011 17:40 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Marcelibu pisze:
Avian pisze:Radek o poranku ;)

http://www.youtube.com/watch?v=oCV65AlsXws
(z dźwiękiem 8) )

Obejrzę dopiero wieczorem - w pracy YT mam "zakazane".

To King-Kong a nie kot. Wielki jest!!!!!! :1luvu:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon kwi 11, 2011 17:41 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Asiu, zalinkuj mi proszę ten filmik z YT, na którym Pasio kuśtyka. Chcę na jutro zalinkować drowi Bissenikowi, żeby oprócz RTG zobaczył kota (jak się porusza).
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pon kwi 11, 2011 18:55 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Marcelibu pisze:Asiu, zalinkuj mi proszę ten filmik z YT, na którym Pasio kuśtyka. Chcę na jutro zalinkować drowi Bissenikowi, żeby oprócz RTG zobaczył kota (jak się porusza).

Kuśtyka
http://www.youtube.com/watch?v=1myvlxCYL9U

i za parę godzin nie kuśtyka ;)
http://www.youtube.com/watch?v=v_xDoTMyn04
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon kwi 11, 2011 19:00 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Avian pisze:
Marcelibu pisze:Asiu, zalinkuj mi proszę ten filmik z YT, na którym Pasio kuśtyka. Chcę na jutro zalinkować drowi Bissenikowi, żeby oprócz RTG zobaczył kota (jak się porusza).

Kuśtyka
http://www.youtube.com/watch?v=1myvlxCYL9U

i za parę godzin nie kuśtyka ;)
http://www.youtube.com/watch?v=v_xDoTMyn04

Dzięki: za PW i za linki. Jutro późnym wieczorem, nawet około godz. 23 coś będę wiedziała.

Marcelibu

Post » Pon kwi 11, 2011 19:16 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Jak zawsze piękne zdjęcia. Radek jest cudny :1luvu: :1luvu: .
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Pon kwi 11, 2011 19:26 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Na tym pierwszym filmiku to jednak chyba nie udaje :(

dziwne :roll:

tak tylko stawy można rozchodzić -zawsze po spoczynku bardziej bolą ,a jak się rozrusza to mniej ...
Ale z tego co zrozumiałam to akurat wykluczone :roll:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto kwi 12, 2011 6:59 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Na pierwszym filmiku kustykał, bo widział, że patrzysz, a na drugim się schowałaś :twisted: :ok: :ok: :ok:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Wto kwi 12, 2011 9:53 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

http://www.artroskopia-wet.com/kontakt.php
To jest więcej o doktorze Igorze Bisseniku. Dziś popołudniu przekazuję płytkę i opisy jego żonie do lecznicy, wieczorem dr Asia przekaże doktorowi Igorowi. Około godz. 23 mam do doktora dzwonić po info.

Marcelibu

Post » Śro kwi 20, 2011 13:49 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Pasik już od niedzieli biega na wszystkich łapkach 8O
I to nie jakoś ostrożnie czy delikatnie, ale najnormalniej w świecie 8O
Oby jak najdłużej ...

A wczoraj przy działkach czekał inny łaciaty kocurek.
Bardzo mi przypomina Łatka, starszego brata Pasika.
Przyciągnął mnie chyba telepatycznie ... wysiadłam z samochodu i poczułam, że muszę się odwrócić - po drugiej stronie ulicy, w starym, opuszczonym budynku, w "drzwiach" wystawało ucho i oko ;)
Podeszłam bliżej - patrzę, a tam króweczka 8O
Zaniosłam jedzonko - oczywiście zwiał :roll:
Jak wracałam z działki, zajrzałam - kocurek siedział znów, jedzonko zjedzone. Dosypałam, zostawiłam go z tym obiadkiem ;)

Ciekawe, czy dziś będzie ...
Obrazek

Avian

Post » Śro kwi 20, 2011 15:10 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Avian pisze:Pasik już od niedzieli biega na wszystkich łapkach 8O
I to nie jakoś ostrożnie czy delikatnie, ale najnormalniej w świecie 8O
Oby jak najdłużej ...

Oby to nie były prawdziwe podejrzenia. :ok:

Avian pisze:A wczoraj przy działkach czekał inny łaciaty kocurek.
Bardzo mi przypomina Łatka, starszego brata Pasika.
Przyciągnął mnie chyba telepatycznie ... wysiadłam z samochodu i poczułam, że muszę się odwrócić - po drugiej stronie ulicy, w starym, opuszczonym budynku, w "drzwiach" wystawało ucho i oko ;)
Podeszłam bliżej - patrzę, a tam króweczka 8O
Zaniosłam jedzonko - oczywiście zwiał :roll:
Jak wracałam z działki, zajrzałam - kocurek siedział znów, jedzonko zjedzone. Dosypałam, zostawiłam go z tym obiadkiem ;)

Ciekawe, czy dziś będzie ...

O-ho - następna mordka do wykarmienia 8) .

Marcelibu

Post » Pt kwi 22, 2011 6:52 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

No niestety, Pasik znów kica na trzech :(
Ale potrafi wkicnąć na duże wysokości ;) Wczoraj siedział w altanie pod sufitem na drapaczku :lol:

Drugi łaciaty znów wczoraj mnie przyciągnął wzrokiem 8)
Zaniosłam jedzonko, ale postawiłam trochę dalej od jego kryjówki - jeśli chce dostawać jedzonko, muszę nauczyć go przychodzić bliżej działek. Tam gdzie się chowa teraz nie jest zbyt bezpiecznie ... Niby opuszczony budynek to idealne miejsce dla kotów, ale ... tam się odbywają zgromadzenia różnego rodzaju "elementu" :evil: Nie chciałabym, żeby podpite albo naćpane gówniarstwo zrobiło sobie sport z polowania na biednego kota :(

A na działkach od rana ...

... dobra chłopaki, ja się zmywam (Baton)
Obrazek

Gdzie on jest?!
Obrazek

Nie widzę go!
Obrazek

Pewnie się gdzieś na nas zaczaja ... (Brzydal)
Obrazek

Lepiej udam, że mnie tu nie ma
Obrazek

Jestem! (Radek)
Obrazek

Ja tu rządzę :twisted:
Obrazek

Ktoś ma wątpliwości? :twisted:
Obrazek

O! Wróg! Zabić :twisted:
Obrazek

Ech, chyba trzeba się gdzieś schować i jakoś przepękac resztę dnia :roll: (Brzydal)
Obrazek
Obrazek

Avian

Post » Pt kwi 22, 2011 8:34 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

To Brzydal boi się Radka ??

Avianku, czy Silva jeszcze do Ciebie zagląda ?
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Pt kwi 22, 2011 9:04 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Wszyscy boją się Radka :twisted:
Wczoraj Radziu leżał w poprzek alejki - szedł pan, nowy na działkach ;) Zatrzymał się, popatrzył, ocenił gabaryty i ... wycofał się :twisted: Poszedł inną drogą :twisted:

Silva była ostatni raz 8 marca - nie wiem, czy poszła gdzieś w rujce, czy jednak gdzieś sobie pomieszkuje blliżej domów teraz, a może przychodzi, ale później?
Miseczkę codziennie stawiam tam, gdzie przychodziła - jedzonko znika, ale jeszcze Gadulce krążą po działkach wieczorem ... Teraz jest dużo ludzi, duży ruch, koty - przynajmniej te nieufne - wolą nocą krążyć.
Obrazek

Avian

Post » Pt kwi 22, 2011 10:31 Re: Pń/Luboń:Działkowa czarna armia - wściekły Radek szaleje :)

Avian pisze:No niestety, Pasik znów kica na trzech :((..)

:(
No to chyba jednak łapać kota i robić te RTG łapek.

Piękne zdjęcia robisz :D .

Marcelibu

[poprzednia][następna]