Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:I wogóle to mi bardzo wtedy pomogliście, Ty i Renek i parę innych osób z forum. Te pierwsze pieniążki pozwoliły mi ułożyć miesiąc , a potem się okazało, że nie jest tak źle.... Renek wysłał mi jedzenie, więc pierwsze miesiące były takie do :ułożenia" sie w nowej sytuacji, Bardzo mi to pomogło, bardzo dziękuję
Sihaja pisze:Ja też
Mam tylko nadzieję, że zawsze, całej mojej trójce będę mogła zapewnić dobre warunki, że jedzonka nie zabraknie i na lekarza, (oby jak najmniej go potrzebowali)... Najbardziej tego się boję, że może nastąpić jakiś krach i nie będę mogła im zapewnić wszystkiego, co potrzebują. Ale na razie - odpukać, jakoś dajemy sobie radę
Sihaja pisze:Tak jest
Muszę się podzielić radosną nowiną: Moje dwa wirtualne kociaki znalazły domCudownie
Sihaja pisze:No dobrze, idę pobawić się z Gają w :gdzie jest moja kicia"
Dziękuję za miły wieczór
Dobrej nocy
Niee. Po godz. 22 już jest tylko dla dorosłych, może być o kotach. Ale nie wiem, czy się łapiesz w przedział wiekowyskaskaNH pisze:Bry
Czy jeszcze sie załapię na jakąs pogawędkę o kotach?
Marcelibu pisze:Niee. Po godz. 22 już jest tylko dla dorosłych, może być o kotach. Ale nie wiem, czy się łapiesz w przedział wiekowyskaskaNH pisze:Bry
Czy jeszcze sie załapię na jakąs pogawędkę o kotach?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości