PcimOlki pisze:Założę się o sześciopak, że do końca września będę 3 cyfrowym Królem Ignorów.
To musisz się bardziej starać, bo czasu niewiele.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PcimOlki pisze:Założę się o sześciopak, że do końca września będę 3 cyfrowym Królem Ignorów.
PcimOlki pisze:najszczesliwsza pisze:Bo ona jest biała.. właśnie... żeby to nie było to co u Lusi
Znaczy co?
Aaaśka pisze:PcimOlki pisze:Założę się o sześciopak, że do końca września będę 3 cyfrowym Królem Ignorów.
NITKA/KARINKA pisze:Aaaśka pisze:PcimOlki pisze:Założę się o sześciopak, że do końca września będę 3 cyfrowym Królem Ignorów.
najwyżej założy kilka kont ( a może któreś stare działa) i "się zignoruje"
Czego się nie robi dla sześciopaku![]()
PcimOlki oszukujesz !
KotkaWodna pisze:ja w ogóle dałabym sobie co nieco obciąć za pewność, że wiele z tych nagle powstałych ignorów dla P to konta robione na kolanie, na chybcika, byle dopierniczyć.. Taką mam teoryjkę spiskową w sobotni dzionek, o...
KotkaWodna pisze:znaczy, co sobie wymyślę, a wystaje ;P
miałam na myśli z tymi kontami, że Twoi, ehem, adwersarze, tworzą takie pseudokonta, nie, że Ty je tworzysz.
KotkaWodna pisze:nie widziałeś, bo spłaszczyłam, żeby wleźć do bunkrów. a do Wrocka zapomniałam zabrać ;P
KotkaWodna pisze:wrzuciłam wszystko hurtem do jednego worka, bogowie rozpoznają niewinnych ;P
Duszek686 pisze:Ja tam nic nie kumkam, ale to Wasza sprawa![]()
Na jakieś zdjęcia Almy to można liczyć![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 88 gości