Madzia to teraz masz sok z buraków w zylach zamiast krwi?

Moderator: Estraven
Magija pisze:Wczoraj dostałam 2 worki krwi. Bałam się tego jak diabli. Potem pospałam a jak wstałam to normalnie jak młody bóg - tyle energii
Magija pisze:Wczoraj dostałam 2 worki krwi. (...) jak wstałam to normalnie jak młody bóg - tyle energii
atla pisze:my też jesteśmy i cieplutkie myśli ślemy! tak trzymaj Madzia!Magija pisze:Wczoraj dostałam 2 worki krwi. (...) jak wstałam to normalnie jak młody bóg - tyle energii
wampiryzm popłaca, jak widać![]()
![]()
![]()
Georg-inia pisze:atla pisze:my też jesteśmy i cieplutkie myśli ślemy! tak trzymaj Madzia!Magija pisze:Wczoraj dostałam 2 worki krwi. (...) jak wstałam to normalnie jak młody bóg - tyle energii
wampiryzm popłaca, jak widać![]()
![]()
![]()
nowa Pani Edwardowa Cullen
magicmada pisze:magdaradek pisze:a w takim razie co teraz będą obszczywać Twoje stwory?![]()
![]()
nowy przedpokoik
Magija pisze:...czuję się pełna sił i kiedy sobie leżę to planuję remoncik przedpokoju...
Georg-inia pisze:Magija pisze:...czuję się pełna sił i kiedy sobie leżę to planuję remoncik przedpokoju..../quote]
a poza tym, to się dobrze czujesz?![]()
Magda, my nie po to tu myślimy o Tobie, trzymamy kciuki czy co tam kto chce, żebyś zaraz po powrocie do domu zaczęła remonty... no weź się, kobieto, ogarnij! mało Ci chorowania? wróć do chaty, zalegnij na kanapce i oglądaj Ostry Dyżur - opowiesz mi przy okazji. Rozumiem, że energia Cię rozpiera, ale zaraz Cię sprowadzę do odpowiedniego poziomu: to nie Ty czujesz się władna przestawiać góry, tylko to zwykła reakcja organizmu na transfuzję. Jesteś homo sapiens teoretycznie, więc zajmij się tym rozumem, czytaj książki, oglądaj filmy, baw się z kotami dla relaksu, jak lekarze pozwolą - weź Gizka na KRÓTKI spacer. Wiesiek mówi, żebym się na Ciebie nie darła, bo już dostałaś "nauczkę"...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 406 gości