Myszkin i spółka - Koci mobbing... Jędrek na manewrach...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 09, 2007 18:16

Femka pisze:
trawa11 pisze:
CoToMa pisze:
trawa11 pisze:CoToMa,bedziesz jutro w przytulisku? Mozliwe ,ze jutro zabierzemy Bazylka :lol:
Acha ,nie wiesz jak jutro przyjmuje dr.Asia?

Myślę, że będę.
Byłoby fajnie, jakbyście go wzięli :D
Niestety nie wiem jak przyjmuje jutro dr Asia, ale wydaje mi się, że na ranną zmianę...

oj ,wolalabym ,zeby miala pop poludniu.Coprawda ,pytalam ja ostatnoi ,jak pracuje ,ale ona tak namieszala ,ze wkoncu nie wiem.
Ciekawe ,jak to jest miec trzy koty? :lol: :lol: :lol: ,juz sie nie moge doczekac ,zeby sie o tym przekonac :lol: :lol: :lol:[/qu
Tak się wtrącę do waszej gorącej merytorycznej dyskusji :D
Trawko, do kwietnia miałam trzy koty i wydawało mi się, że na czwartego już w domu nie ma miejsca ani pieniędzy. Wzięłam Milusię z zalożeniem, że tylko na tymczas. A potem właściwie nie zauwazyłam róznicy. Skoro Twój TŻ chce czwóreczkę, zgódź się. To miłośc x 4. Za żadne skarby nie oddałabym Milusi.

Femko ,a myslis z,ze mialbym inne wyjscie? Obawiam sie ,ze nie :( .Ale tak sobie mysle ,4 koty to 16 lap.a my dopiero tych lap bedziemy mieli 9,wiec.... :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Nie paź 14, 2007 0:42

CoToMa, jak Myszak?
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie paź 14, 2007 6:09

Femka pisze:CoToMa, jak Myszak?

Myszaczek skończył brać zastrzyki. Jest ciut lepiej. Ma apetyt, ale bawić się za bardzo nie chce. Jednak bardzo interesują go inne koty.
Ostatnio byłam z nim u weta, a potem wstąpiłam do przytuliska. Spacerował sobie po pokoju dziennym, obwąchiwał i obserwował inne koty. Chyba mu sie taka ilość kotów podobała.
Niestety moje futrzaki go ignorują. Tylko Tika go wiecznie oblizuje.
Powoli szykujemy sie do zabiegu czyszczenia paszczy i usuwania zębów. Trochę się boję...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie paź 14, 2007 13:39

Dzisiaj odpoczywa po męczących dwóch tygodniach. Szkoda, że jutro znowu do pracy, ale cóż nie ma lekko.
Piję sobie winko, TŻ zabrała Jędrka i pojechał na ryby, a Aga robi obiad. Tydzień temu też robiła. :D

CoToMa

Post » Nie paź 14, 2007 14:32

CoToMa pisze:Dzisiaj odpoczywa po męczących dwóch tygodniach. Szkoda, że jutro znowu do pracy, ale cóż nie ma lekko.
Piję sobie winko, TŻ zabrała Jędrka i pojechał na ryby, a Aga robi obiad. Tydzień temu też robiła. :D

se tak sama winko pijesz?WOw.a moge sie dolaczyc? :lol:
Kurcze ,mnie tam nikt obiadu nie zrobi ,a do wyzerki pierwsi sa ,ryb ten nikt nie nalowi :( :( :(
ale do pracy nie musze isc :lol: :lol: :lol:
ale wlasciwie to wszystkiego najlepszego .przeciez chyba swieto dzisiaj masz?
Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Nie paź 14, 2007 14:48

trawa11 pisze:
CoToMa pisze:Dzisiaj odpoczywa po męczących dwóch tygodniach. Szkoda, że jutro znowu do pracy, ale cóż nie ma lekko.

se tak sama winko pijesz?WOw.a moge sie dolaczyc? :lol:
Kurcze ,mnie tam nikt obiadu nie zrobi ,a do wyzerki pierwsi sa ,ryb ten nikt nie nalowi :( :( :(
ale do pracy nie musze isc :lol: :lol: :lol:
ale wlasciwie to wszystkiego najlepszego .przeciez chyba swieto dzisiaj masz?
Obrazek

Sama sobie piję. Oczywiście, że możesz się przyłączyć, ale zostało już niewiele. :( Chyba, że masz swoje. :twisted:
Nie umiałam wyjąc korka korkociągiem, więc musiałam go wydłubać. Na szczęście jakoś sie udało. :lol:

Obiad się już smaży. Pierwszy kotlet wyszedł Adze trochę ażurowy, ale przy kolejnych nabrała już wprawy. Tydzień temu robiła udka :D

Bardzo dziękuję za życzenia, dopiero Ty mi uświadomiłaś, że dzisiaj moje święto. :D

Jeśli chodzi o ryby, to jestem zadowolona jak TŻta nie ma w domu, bo mam święty spokój. Ale do domu nie pozwalam mu nic przynosić. Najczęściej je wypuszcza.
Kiedyś tak pożarliśmy sie o te złowione ryby, że mało do rozwodu nie doszło.

Jak u mnie skończy się remont, to urządzę imprezę dla opolskich kociarzy. TŻta na wszelki wypadek wyślę na noc do teściów :lol: :twisted: :P

CoToMa

Post » Nie paź 14, 2007 14:54

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oj ,te chlopy ,zdnego porzytku z nich nie ma :lol: :lol: :lol: .Moj od lat umawia sie na lowienie ryb zkims tam ,to teraz doszlam do wnoisku ,z ewysle go razemz Twoim :lol: :lol: :lol: A ja flaszeczke winka pod pache i juz bedziemy wiedzialy co dalej robic. :lol: A oni tak szybko z tych ryb nie wroca ,bo moj zagada twojejgo na smierc :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Nie paź 14, 2007 14:57

trawa11 pisze::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oj ,te chlopy ,zdnego porzytku z nich nie ma :lol: :lol: :lol: .Moj od lat umawia sie na lowienie ryb zkims tam ,to teraz doszlam do wnoisku ,z ewysle go razemz Twoim :lol: :lol: :lol: A ja flaszeczke winka pod pache i juz bedziemy wiedzialy co dalej robic. :lol: A oni tak szybko z tych ryb nie wroca ,bo moj zagada twojejgo na smierc :lol: :lol: :lol: :lol:

Czyżbym coś na ten temat wiedziała? :lol: :lol: :lol:
Ostatnio edytowano Nie paź 14, 2007 15:14 przez CoToMa, łącznie edytowano 2 razy

CoToMa

Post » Nie paź 14, 2007 15:02

CoToMa pisze:
trawa11 pisze::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Czyżbym coś na ten temat wiedziała? :lol: :lol: :lol:

nie wiem co masz na mysli :(
Obrazek

Danusia

Post » Nie paź 14, 2007 15:06

CoToMa, przyłączam się do życzeń, serdecznych i cieplutkich Obrazek

Tobie Trawko zazdroszczę, że nie musisz iść do pracy

a do obu Was mam pytanie: czy na to winko mozna się wprosić? i na imprezkę dla opolskich forumowiczów :?: :wink:
Obrazek

Femka

Post » Nie paź 14, 2007 15:20

Femka pisze:CoToMa, przyłączam się do życzeń, serdecznych i cieplutkich Obrazek

a do obu Was mam pytanie: czy na to winko mozna się wprosić? i na imprezkę dla opolskich forumowiczów :?: :wink:

Na winko i imprezkę można sie oczywiście wprosić. Zapraszamy! :D
Za życzenia oczywiście bardzo dziękuję :D

Ja niedługo tez nie będę musiała się szykować do pracy. Wczoraj dostałam (i podpisałam) wypowiedzenie... Ale myślę, że świat będzie istniał dalej, ja również i moja rodzina też. O kotulcach nie wspomnę...

CoToMa

Post » Nie paź 14, 2007 15:46

CoToMa pisze:
Femka pisze:CoToMa, przyłączam się do życzeń, serdecznych i cieplutkich Obrazek

Na winko i imprezkę można sie oczywiście wprosić. Zapraszamy! :D
Za życzenia oczywiście bardzo dziękuję :D

Ja niedługo tez nie będę musiała się szykować do pracy. Wczoraj dostałam (i podpisałam) wypowiedzenie... Ale myślę, że świat będzie istniał dalej, ja również i moja rodzina też. O kotulcach nie wspomnę...

nie tylko świat będzie istniał dalej, ale Ty znajdziesz inną pracę i niewykluczone, że będziesz się z tej zmiany cieszyła
Obrazek

Femka

Post » Nie paź 14, 2007 18:05

Jędrek po pasowaniu na ucznia...

Obrazek Obrazek

CoToMa

Post » Nie paź 14, 2007 22:05

CoToMa pisze:Jędrek po pasowaniu na ucznia...

Obrazek Obrazek

wooooow :love:
ale masz kawalera :D
Obrazek

Femka

Post » Nie paź 14, 2007 22:11

Femka pisze:
CoToMa pisze:Jędrek po pasowaniu na ucznia...

Obrazek Obrazek

wooooow :love:
ale masz kawalera :D

Alez Jedrek wyrosl 8O
Obrazek

Danusia

[poprzednia][następna]