Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Prakseda pisze:Oprócz rekonwalescencji i karmienia Pipinki, są jeszcze rachunki, codzienne karmienie kotów a i Jola czasem coś musi zjeść.
Prakseda pisze:Może jeszcze znajdą się Dobre Świąteczne Zajączki, które sprawią, że na Joli stole pojawi się jakieś jajco, a może nawet kiełbaska i makowczyk.
Prakseda pisze:I żeby Psotek nie musiał udać się na poszukiwanie Zajączka, tak jak chciał szukać Mikołaja.
myshka pisze:Jolu co sądzisz o pomyśle z banerkiem ???
myshka pisze:Trzymam kciuki , mam nadzieję że to nic poważnego , może Pipinka musi się zregenerować po tych strasznych przeżyciach .
Co do opieki nad bezłapkami to chyba warto zajrzeć do wątku trawy11 lub z nią pogadać na PW
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2903537#2903537
jola.goc pisze:myshka pisze:Jolu co sądzisz o pomyśle z banerkiem ???
Myshko, dziękuję Ci za ten pomysł. Byłabym bardzo wdzięczna za coś takiego. Ale... czy poza tym jeszcze coś mogę zrobić? (mało wiem na temat banerków, sama mam wyłączonebo pomóc i tak nie mogę, a ponoć forum lepiej bez nich działa
czego jednak nie zauważyłam
).
---
jola.goc pisze:Trawo111 - dziękuję bardzo.
Myshko - Tobie też, jeszcze raz za wszystko.
Niestety, przed chwilą z rany Pipinki zaczęła wypływać ropa. Bardzo dużo ropy...
---
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości